Ο Μύρωνας Στρατής αποκαλύπτει για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο – «Έχουμε κάνει διάφορες τρέλες μαζί»

Μύρωνας Στρατής

"Η τηλεόραση είναι ένα φλερτ που υπάρχει στη ζωή μου αρκετά χρόνια" πρόδωσε ο Μύρωνας Στρατής.

Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου το πρωί της Τετάρτης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, το μωράκι του, την τηλεόραση αλλά και τον καλό του φίλο, Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

«Έχει αλλάξει πολύ η ζωή μας και παλεύουμε να προσαρμοστούμε και να συνεχίσουμε να είμαστε καλά ψυχολογικά κυρίως» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μύρωνας Στρατής για την πρωτόγνωρη περίοδο του κορονοϊού και της καραντίνας.

«Η τηλεόραση είναι ένα φλερτ που υπάρχει στη ζωή μου αρκετά χρόνια, απλά είναι και κάτι που με τρομάζει. Έχουν γίνει και φέτος μέσω τηλεφώνου κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις» παραδέχθηκε, με χαμόγελο, ο Μύρωνας Στρατής. «Η χαρά για το μωρό είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που φαντάζεσαι, η αυπνία είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο φαντάζεσαι. Ο μπέμπης ήρθε και λίγο νωρίτερα στη ζωή μας, Δηλαδή τραγουδούσα στην Πάτρα ένα Σάββατο και έλαβα ένα μήνυμα που μου έλεγε ότι «γεννάμ廨! Όλα πήγαν ευτυχώς καλά. Δεν γινόταν να σταματήσω το live και να φύγω. Τελείωσα το μισάωρο που απέμενε και ξεκίνησα για την Αθήνα».

Όσον αφορά την στενή φιλία που διατηρεί εδώ και χρόνια με τον κριτή του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο Μύρωνας Στρατής είπε πως «τον ξέρω πολλά χρόνια, έχουμε κάνει διάφορες τρέλες μαζί και επαγγελματικά. Γιατί κάποτε μαγείρευε σε ένα μαγαζί στη Νέα Σμύρνη, πριν από το MasterChef και με είχε guest σεφ ένα βράδυ! Οπότε με είχε εμπιστευτεί και έχουμε μοιραστεί καταστάσεις από πολύ παλιά. Είναι φοβερός τύπος, το αντισυμβατικό του χαρακτήρα του είναι και αυτό που τον κάνει τόσο μαγικό στην τηλεόραση».

Ενθουσιώδης και μονίμως χαμογελαστός ο Μύρωνας Στρατής…