Survivor: Ο Μπο αποκαλύπτει τα αρνητικά στοιχεία των παικτών! Τι λέει για Αγγελόπουλο, Βαλαβάνη, Ιωαννίδη;

Survivor

Ο Μπο βρίσκεται λίγο διάστημα εκτός παιχνιδιού και μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελένη Μενεγάκη για την εμπειρία του στο Survivor.

Ένας άλλος άνθρωπος ο Μπο σε σχέση με το πως μπήκε στο Survivor. Το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και την εντυπωσίασε με την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. Η Ελένη από την πλευρά της δεν παρέλειψε να τον κάνει μια αγκαλιά για να «μετρήσει» τα κιλά που έχασε, αλλά και να τον ρωτήσει για την εμπειρία του στο Survivor. Ανάμεσα σε όσα αποκάλυψε ο Μπο ήταν και τα θετικά και αρνητικά στοιχεία των παικτών που παραμένουν στο παιχνίδι…

Survivor: Ο Μπο προβλέπει την τετράδα και σχολιάζει τους νέους κανόνες!

Γιάννης Σπαλιάρας

«Μάλλον το θετικό του είναι και το αρνητικό του, για αυτό δεν το βρίσκω»

Κωνσταντίνος Βασάλος

«Το καλό του είναι ότι είναι πολύ καλό παιδί και το αδύναμο του ότι κάποιες φορές θα ήθελα να λέει πιο πολύ τη γνώμη του.»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το καλό είναι ότι είναι πολύ δυναμική. Το κακό είναι ότι είναι πολύ δυναμική και καμιά φορά βρίζει. Δεν έχει αφήσει κανέναν. Όχι εντάξει, υπερβολή.

Μάριος Ιωαννίδης

«Το καλό του είναι ότι είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει, στα αγωνίσματα και έχει το στόχο του. Το κακό είναι ότι το θέλει πάρα πολύ αυτό και κάποιες φορές η συμπεριφορά του μπορεί να ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης σχέσης που μπορεί να έχει δημιουργήσει με κάποιον».

Σάρα Εσκενάζυ

«Σχεδόν η ίδια ατάκα κάθε φορά στο έπαθλο: «Ναι το θέλουμε, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι» και το χαμόγελο της βέβαια που είναι ανίκητο.

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης και αυθεντικό παιδί. Δηλαδή αυτό που βλέπουμε, αυτό είναι. Και το αδύναμο του είναι ότι επειδή έχει όλα αυτά, ότι είναι δυναμικός παίκτης και πιστεύει στον εαυτό του και βασίζεται στα πόδια του, ό,τι δεν του αρέσει θα το πει και θα κάνει φασαρία.

Κώστας Αναγνωστόπουλος

«Είναι πολύ γκρινιάρης. Κατανοητό και σεβαστό, απλά κάποιες στιγμές λες οι κανόνες είναι αυτοί, είμαστε 4 μήνες εδώ, έχεις κάνει λίγο έτσι, κάνω κι εγώ έτσι, εντάξει πάμε παρακάτω. Εντάξει ο καθένας όπως σκέφτεται».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!