O Μπάμπης από τις «Άγριες Μέλισσες», Γιάννης Βασιλώττος αποκαλύπτεται

Γιάννης Βασιλώττος

Πως βρέθηκε ο Γιάννης Βασιλώττος στις "Άγριες Μέλισσες";

Την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Βασιλώττος, το βράδυ της Τετάρτης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show του ΑΝΤ1. Ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον γιο του κλαρινιτζή, Μπάμπη στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε μεταξύ άλλων και για τον τρόπο που πήρε τον ρόλο αυτόν.

Μέσα σε όλα, ο Γιάννης Βασιλώττος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «χτυπάει το τηλέφωνο μου και ήταν η Μιράντα Ρωσταντή, η καταπληκτική αυτή casting director και μου λέει πως έχει προκύψει ένας ρόλος για τον πρώτο κύκλο και ήθελαν να πάω να με δουν. Πάω στο καστ, δεν ήξερα αν θέλω να κάνω τηλεόραση και πως λειτουργεί η τηλεόραση. Μου λένε πως ο ρόλος είναι του Ιορδάνη, που μπήκε για δεκαπέντε επεισόδια και πουλούσε κάτι υφάσματα. Φεύγοντας με παίρνει τηλέφωνο την ίδια μέρα για να μου πεις πως θα συνεργαστούμε, αλλά εγώ της απάντησα πως δεν ήξερα. Πήρα τον χρόνο μου μια μέρα, την παίρνω να της πω να συνεχίσουμε αλλά μου λέει πως «δυστυχώς Γιαννάκη μου, πίεζε ο χρόνος και βρήκαμε ένα άλλο παιδί». Μετά από κάποιους μήνες με παίρνει και μου λέει πως προέκυψε ένας άλλος ρόλος, του Μπάμπη».

«Πέρασα πέντε, έξι καστ για τον ρόλο αλλά στο τελευταίο που πήγα, θα ήταν και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μαζί, είχαμε μείνει εγώ και άλλο ένα παιδί. Βλέπω πίσω στο κυλικείο τον Βαγγέλη, τον χαιρετάω και μου εύχεται καλή επιτυχία. Αρχίζουμε μια κουβέντα όσο πίναμε τον καφέ μας, λες και γνωριζόμασταν δέκα χρόνια. Από τότε έχω μπει στο σπίτι του, γνώρισα την γυναίκα του, γνώρισα το παιδί του, γνώρισα τον ίδιο».

Έτσι, ο Γιάννης Βασιλώττος πήρε το βάπτισμα του πυρός στις συνεντεύξεις…