«Ο μισθοφόρος είναι ο Φατσέας του Survivor! Είναι κομπλεξικός και …κοτσανοφόρος»

Μισθοφόρος

Σκληρά λόγια κατά του Κώστα Αναγνωστόπουλου - «Είναι σε σημείο αντιαισθητικό, δεν μπορείς να το ακούς πια»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και μίλησε με σκληρά λόγια για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον “κοτσανοφόρο” και “Φατσέα”.

[dfp_ads id=236982]

Απίστευτη ατάκα από Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου για τη σχέση της με τον Γιάννη Σπαλιάρα!

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει φανατικούς ψηφοφόρους ο Αναγνωστόπουλος, είναι tragic σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολύ καλός στο παιχνίδι, αλλά βλέπουμε Survivor, όχι Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Ντάνος δεν μου βγάζει τον κομπλεξισμό που βγάζει ο μισθοφόρος, μου βγάζει βαθιά κομπλεξικό άτομο. Κι επίσης δεν μπορώ να ακούω τόσο κακά ελληνικά. Αν αγαπάει τα ζώα, ας μην μιλάει τότε, όπως δεν μιλάνε τα ζώα.

Ο Ορέστης Τσανγκ οδήγησε συρμό του ηλεκτρικού! Σε διαθεσιμότητα η εργαζόμενη οδηγός!

Δεν λέω ότι είναι κακός άνθρωπος, απλά λέω ότι είναι κομπλεξικός, ο τρόπος που λειτουργεί είναι κομπλεξικός και το έχει αποδείξει και με συμπαίκτες του όπως είναι ο Πάνος Αργιανίδης, όπως ήταν ο Τσανγκ. Πρώτο παράδειγμα που ξενέρωσα κι έπαθα σοκ ήταν όταν τον είχε προτείνει ο Πάνος και το έκανε ανατολικό ζήτημα, σε στυλ “πώς τόλμησες να με προτείνεις”. Ρε φίλε, δεν κατάλαβα, τι είσαι εσύ; Στο απυρόβλητο; Και μουρμούραγε μία εβδομάδα. Δεύτερον, με το Τσανγκ είχε φερθεί άσχημα, το σχεδόν πανηγυρίζω όταν έφευγε, είναι απρέπεια αυτό το πράγμα.

«Με έβρισαν οι φίλοι του Σπαλιάρα. Θέλω να κερδίσει η Βαλαβάνη»

Είδα αυτόν τον κακό χαρακτήρα του απέναντι σε συμπαίκτες του, του κοτσανοφόρου, όπως τον γράφω στο tweeter και δεν έφτανε μόνο αυτό που είδα. Σε ένα παιχνίδι που κάποιος τόλμησε… να του πει ότι ο τάδε παίκτης είναι πιο γρήγορος από εκείνον κι έκανε καβγά σαν το παιδάκι. Κι επίσης δεν μπορώ να ακούω τόσο κακά ελληνικά, τη μία κοτσάνα μετά την άλλη. Είναι σε σημείο αντιαισθητικό, δεν μπορείς να τον ακούς πια, δηλαδή φτάνει, δηλαδή κοτσανοφόρος όνομα και πράγμα. Η Άντζελα σε μισθοφόρο, ο Φατσέας του Survivor», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε στο βίντεο τι είπε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα…