Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος για τον Κωνσταντίνο Τζούμα: «Όλα είναι πώς θα τα πεις»

Μιχάλης Τσαουσόπουλος

«Μια ακροάτρια έφτασε σπίτι μου. Άνοιξε η μητέρα μου και μπήκε μέσα και άρχισε να τρέχει προς την κρεβατοκάμαρά μου», είπε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός απάντησε, μεταξύ άλλων, για την ατάκα του Κωνσταντίνου Τζούμα, αλλά και το δικό του χιούμορ, για το οποίο είχε δεχθεί επίθεση.

«Δεν μου αρέσει να ακούω ότι μεγάλωσα γενιές και γενιές. Σε μίσησα ήδη… Παλιά έλεγαν ότι έχουν γεμίσει… τσαουσοπουλάκια στα FM, με μιμήθηκαν σε όλα. Είχα κάποτε πειρατικό σταθμό με αφιερώσεις, δεν δίναμε τηλέφωνο για να μην μας συλλάβουν.

Ακουγόμασταν σε όλη την Αττική. Έχω δεχθεί τόνους φλερτ. Μια ακροάτρια έφτασε σπίτι μου. Άνοιξε η μητέρα μου και μπήκε μέσα και άρχισε να τρέχει προς την κρεβατοκάμαρά μου», είπε αρχικά ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Για τη δήλωση του Κωνσταντίνου Τζούμα, η οποία είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος απάντησε: «Αν το είπε στο… χαχαχα, είναι σαν αυτά που λέμε στις παρέες. Το λέμε στη φίλη μας, κάνουμε πλάκα. Δεν ξέρω πώς το είπε.

Όλα είναι πώς θα τα πεις για να καταλάβει και ο άλλος αν κάνεις πλάκα. Με έχουν κατακρίνει για το χιούμορ μου. Είχαν μαζευτεί στο Σύνταγμα Σύριοι και είπα “περιθάλψτε τους, δεν μπορώ να παρκάρω”. Ήταν εμφανές πως έκανα χιούμορ, αλλά την άλλη μέρα… επίθεση».