Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης εξομολογείται για τον κορονοϊό – «Εκείνο το βράδυ δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου»

Μιχάλης Κεφαλογιάννης

"Δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζουν αλλά πέρασα κορονοϊό" τόνισε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στην έναρξη της εκπομπής του.

Στην ενημερωτική του εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» επανήλθε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, το πρωί του Σαββάτου, μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Στην έναρξη, μάλιστα, θέλησε να μιλήσει από καρδιάς για την περιπέτεια που ο ίδιος βίωσε με τον κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Alpha σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζουν αλλά πέρασα κορονοϊό. Σχετικά βαριά, όχι πολύ βαριά. Με ταλαιπώρησε και εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί. Έχω περάσει, βέβαια, έχω αρνητικά τεστ πια αλλά με ταλαιπώρησε σημαντικά για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες».

«Θέλω με ήπιο λόγο και ψυχραιμία να κάνω αυτή την εκπομπή, θεωρώντας ότι είναι χρέος μου να το κάνω, για να βοηθήσω τους ανθρώπους και τις οικογένειες που ενδεχομένως στο μέλλον χρειαστεί ή τύχει να νοσήσουν, να ξέρουν πως ακριβώς να πράξουν και να μην κάνουν τα ίδια λάθη που έκανα εγώ» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης. «Και το κυριότερο, να με ακούσουν και να αισθανθούν κάποιοι άνθρωποι που το πέρασαν ότι όλοι μόνοι μας το περάσαμε και δύσκολα το περάσαμε».

Κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής, μάλιστα, στη συζήτηση με τους καλεσμένους του στο πλατό, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς. «Στην αρχή είχα 39 πυρετό και λίγο πονοκέφαλο που εξελίχθηκε σε πιο δυνατό. Μετά από λίγες μέρες όμως το πράγμα χειροτέρεψε. Το βράδυ της γιορτής μου. Εκείνο το βράδυ δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Νόμιζα ότι εκείνη την ώρα πεθαίνω».

«Πήρα τρία παυσίπονα και ένιωθα από τον πονοκέφαλο ότι μου ξερίζωνε κάποιος το κεφάλι. Ήμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο προσπαθώντας να ηρεμήσω.  Και εκεί ο φόβος μεγάλωνε.  Όσο έβλεπα ότι υπήρχε επιδείνωση και ήξερα ότι οι κρίσιμες μέρες είναι οι 7 και άρχισε να με κατακλύζει ο φόβος».