Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Βεάκειο Θέατρο

Ποιοι καλλιτέχνες του The Voice θα βρεθούν μαζί του στη σκηνή στις 24 Ιουλίου;

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επανέρχεται δυναμικά ύστερα από μία πολύ δημιουργική καλλιτεχνική περίοδο: αφού έχει κερδίσει τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών στον πρώτο και πρωταγωνιστικό του ρόλο στο μιούζικαλ ΑΝΝΙΕ , το οποίο θα επαναληφθεί τη θεατρική σαιζόν 2014-15 στο Θέατρον, Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, και ύστερα από μία σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό σε ένα live που θα σας μείνει αξέχαστο!

Την Πέμπτη, 24 Ιουλίου, απολαύστε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες- τραγουδιστές της εποχής μας, με καινούρια μπάντα και ανανεωμένη διάθεση, σε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα σας ταξιδέψει από τις παλιές, αγαπημένες επιτυχίες (Βυθός, Δεν φεύγω, Πάρτυ, Πιο πολύ, Καλοκαίρι μου, Μία από τα ίδια, Μόνο στα όνειρα, Καπνός, Ανάποδα) μέχρι το σήμερα και το καινούριο του Άλμπουμ «Η Αγάπη δυναμώνει» (Η Αγάπη Δυναμώνει, Μέσα σου βρίσκομαι, Κάτι δυνατό).

Μαζί του είναι δύο νέοι και πολύ ταλαντούχοι ερμηνευτές: ο Βασίλης Αξιώτης, που κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ ΑΝΝΙΕ, και η νεαρή -με την υπέροχη φωνή- Άννα Μαρία Μπιλίδα.

Τη δυνατή ομάδα της συναυλίας συμπληρώνει η ορχήστρα, την οποία αποτελούν οι: Σόλων Αποστολάκης (πλήκτρα), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική κιθάρα) και Aριέτα Σαϊτά (βιολί).

Ραντεβού στο Βεάκειο Θέατρο: μία περιήγηση στη μουσική διαδρομή του δημοφιλούς καλλιτέχνη και μία μουσική συνάντηση που θα σας χαρίσει ενέργεια, αισιοδοξία, κέφι και… συναίσθημα!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 12€
ΤΑΜΕΙΟ 15€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Viva.gr,Public,Ianos, βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, 7spots και στα Εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου