Ο Μένιος Φουρθιώτης μιλάει για τη μεταγραφή της Κατερίνας Καινούργιου στο Epsilon!

Μένιος Φουρθιώτης
«Νομίζω ότι με όλη την επένδυση που έχει γίνει και στην εκπομπή της Κατερίνας, σιγά σιγά το κοινό θα αρχίσει να εμπιστεύεται την πρωινή ζώνη του Epsilon».

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος μίλησε και για την έλευση της Κατερίνας Καινούργιου στο Epsilon.

«Όταν βλέπεις ότι στα μέσα της σεζόν, δεν σε αφήνουν να ολοκληρώσεις την τηλεοπτική εκπομπή που κάνεις και σε κόβουν για 20 μέρες, εκεί αρχίζεις και καταλαβαίνεις ότι το τέλος της συνεργασίας είναι δεδομένο, απλώς το λένε λίγο πιο γλυκά. Αντί να σου πουν τελειώσαμε, τελειώνει η εκπομπή και θα δούμε. Το “θα δούμε” σε αυτή τη δουλειά, όταν τρέχει η τηλεοπτική σεζόν, είναι σαν να σου λένε “ξέρεις κάτι, σε ευχαριστούμε πολύ, τέλος”. Αυτή ήταν και η αφορμή με αυτό το άδοξο τέλος, η Κατερίνα είναι ένα νέο πρόσωπο, μια ωραία γυναίκα, η οποία το πρωί είναι κάτι το εναλλακτικό για τους τηλεθεατές, είναι μιας άλλης ηλικίας και φιλοσοφίας. Νομίζω ότι με όλη την επένδυση που έχει γίνει και στην εκπομπή της Κατερίνας, σιγά σιγά το κοινό θα αρχίσει να εμπιστεύεται την πρωινή ζώνη του Epsilon», είπε μεταξύ άλλων ο Μένιος Φουρθιώτης.