Ο Μέμος Μπεγνής αποκαλύπτει απίστευτο σκηνικό με τηλεφώνημα – «Της το έκλεισα στα μούτρα»

Μέμος Μπεγνής

"Σίγουρα αυτή η κυρία θα πιστεύει ότι δεν είμαι πολύ στα καλά μου" υπογράμμισε ο Μέμος Μπεγνής.

Στην μεσημβρινή εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά μίλησε ο Μέμος Μπεγνής, την Πέμπτη, με αφορμή τη νέα παράσταση Bent στο θέατρο Χώρα. Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ένα απίστευτο σκηνικό που συνέβη με τηλεφώνημα που δέχθηκε από την τράπεζα το οποίο και εκ παραδρομής ο ίδιος δεν αντιλήφθηκε.

Ειδικότερα, ο Μέμος Μπεγνής ομολόγησε πως «ήταν μια ντροπή για μένα! Έγινα λίγο ρεζίλι γιατί έπρεπε να πάρω μια εταιρεία courier τηλέφωνο και προηγουμένως με είχε πάρει μια τράπεζα. Τα κλασικά που παίρνουν τηλέφωνο οι τράπεζες σε ανθρώπους που χρωστάνε λεφτά σε κάρτες κλπ. Εγώ το έκλεισα στα μούτρα, δυστυχώς. Μετά όταν θυμήθηκα ότι έπρεπε να πάρω τηλέφωνο της εταιρεία για αυτό το πακέτο που περίμενα, πήρα κατά λάθος την τράπεζα. Πριν το κλείσω μου είχε πει «γεια σας, κ. Μπεγνή, είμαστε από την τάδε τράπεζα και σας παίρνουμε για αυτό» και το είχα ήδη κλείσει εγώ στα μούτρα».

«Όταν έπρεπε να ξαναπάρω και είχα ξεχάσει αυτό το τηλεφώνηγμα, μετά από μιάμιση ώρα, παίρνω εγώ ο ίδιος την τράπεζα που έκλεισα το τηλέφωνο και το σηκώνει η ίδια κυρία. Της λέω με πάρα πολλή χαρά, «γεια σας, είμαι ο Μέμος Μπεγνής, τι κάνετε;» και μου λέει, «γεια σας, κ. Μπεγνή, ξέρετε εγώ δεν είμαι θαυμάστρια σας για να μου κλείνετε το τηλέφωνο στα μούτρα». Παθαίνω σοκ και καταλαβαίνω τι έχει γίνει».

«Και κάνω αυτό… Κρακ και το ξανακλείνω! Το ξανάκανα γιατί πανικοβλήθηκα! Αυτό είναι αστείο, ναι, αλλά το πιο αστείο για μένα είναι να μπείτε στο μυαλό αυτής της κυρίας που παίρνει τηλέφωνο εμένα, της το κλείνω στα μούτρα, την παίρνω μες στην καλή χαρά και της το ξανακλείνω στα μούτρα. Σίγουρα θα πιστεύει ότι δεν είμαι πολύ στα καλά μου» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, ο Μέμος Μπεγνής στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ.