Ο Μελέτης Ηλίας αποκαλύπτει – «Στην αρχή το Σόι Σου ήταν να το κόψουν»

Μελέτης Ηλίας

"Ήταν να το κόψουν. Το ξέρεις αυτό;" τόνισε ο Μελέτης Ηλίας στον Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Μελέτης Ηλίας τη νύχτα της Πέμπτης στο πλατό του The 2night Show. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο πρόωρο φινάλε της κωμωδίας «Κρατάς μυστικό;» ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για το επιτυχημένο σίριαλ, «Το σόι σου».

Ειδικότερα, ο Μελέτης Ηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά στον αέρα του ΑΝΤ1 πως «το Κρατάς Μυστικό ολοκλήρωσε τον κύκλο του σε λιγότερα επεισόδια από όσα ήταν αρχικά να γίνουν. Ένιωσα ότι δεν το ζήσαμε. Δηλαδή ξαφνικά εκεί που είσαι στο γύρισμα κάθε μέρα για πέντε χρόνια από το πρωί μέχρι το βράδυ, μέσα σε πέντε μήνες σου λένε πως τελειώσατε. Μα ακόμα δεν είχαμε αρχίσει. Και μάλιστα, σκέψου, το Σόι, όταν είχε ξεκινήσει, ήταν σε μια τέτοια κατάσταση».

«Ήταν να το κόψουν. Το ξέρεις αυτό;» πρόσθεσε ο ηθοποιός προς τον παρουσιαστή της βραδινής εκπομπής του ΑΝΤ1. «Το πρώτο τρίμηνο έλεγαν, «πω πω δεν μας βγαίνει» και ήταν να το κόψουν. Τελικά έμεινε για πέντε χρόνια».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Μελέτης Ηλίας μίλησε με ενθουσιασμό για την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί την τρέχουσα σεζόν στην ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια».