Ο μεγάλος τελικός του Champions League στην ΕΡΤ1 και την ΕΡΤHD!

Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ, το Σάββατο 26 Μαΐου 2018, στις 21:45!

Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, φτάνει στην κορύφωσή του με τον μεγάλο τελικό «Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ», που θα διεξαχθεί στο «Ολιμπίσκι» του Κιέβου και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ, το Σάββατο 26 Μαΐου 2018.

Αντίπαλες δύο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης. Από τη μία, η θρυλική Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν, που θέλει να επιβεβαιώσει και να ανανεώσει την κυριαρχία της την τελευταία τριετία στη διοργάνωση, αναζητώντας το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο και 13ο συνολικά. Απέναντί της θα βρεθεί η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επιστρέφει στον τελικό του Champions League έπειτα από 11 χρόνια, θέλοντας να βάλει τέλος στην κυριαρχία των «μερένγες» και να κατακτήσει το 6ο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην ιστορία της.

Η ποδοσφαιρική πανδαισία αρχίζει στην ΕΡΤ1 στις 20:30 με την εκπομπή «CHAMPIONS ΕΡΤ – PRE GAME», με τους Βασίλη Μπακόπουλο και Πέτρο Μαυρογιαννίδη και εκλεκτό καλεσμένο τον πρώην διεθνή τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και νυν προπονητή ποδοσφαίρου, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, όπου οι φίλαθλοι θα μάθουν όλα τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα των αντίπαλων ομάδων, λίγο πριν από την αναμέτρησή τους.

Στις 21:45, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το ert.gr τη σπουδαία αναμέτρηση «Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ», από την οποία θα προκύψει η Πρωταθλήτρια Ευρώπης για τη σεζόν 2017-2018. Τον αγώνα περιγράφουν ο Γιώργος Χαϊκάλης και ο Γιώργος Λυκουρόπουλος.

Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME», με αναλύσεις, τον απόηχο του μεγάλου αγώνα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.