Ο Ματθαίος Γιαννούλης απαντά στον Λευτέρη Βαζαίο: «Τώρα που ξεπέρασε το πρόβλημά του…»

Ματθαίος Γιαννούλης

"Τράβηξε πολλά, ταλαιπωρήθηκε πολύ, έκανε αποτοξίνωση, είναι καλά και θέλω να μαθαίνω ότι είναι καλά και πηγαίνει καλά με την υγεία του".

Ο Ματθαίος Γιαννούλης και ο Λευτέρης Βαζαίος επί σειρά ετών υπήρξαν ένα άκρως επιτυχημένο καλλιτεχνικό δίδυμο. Κάποια στιγμή, όμως, η συνταγή φαίνεται ότι χάλασε και έκτοτε οι δρόμοι τους χώρισαν και η μεταξύ τους επικοινωνία διακόπηκε. Τι λέει σήμερα γι’ αυτό ο Ματθαίος Γιαννούλης; «Ήταν μια καλή συνεργασία, η οποία πέρασε, τέλειωσε, τράβηξε πολλά, ταλαιπωρήθηκε πολύ, έκανε αποτοξίνωση, είναι καλά και θέλω να μαθαίνω ότι είναι καλά και πηγαίνει καλά με την υγεία του. Επικοινωνία πια δεν έχουμε. Αυτός έχει τη δική του σταδιοδρομία, εγώ τη δική μου οικογένεια, μαθαίνω ότι θα κάνει και οικογένεια και θέλω να γίνει ευτυχισμένος».

Στις δηλώσεις του Λευτέρη Βαζαίου ότι ο Ματθαίος Γιαννούλης είναι μυθομανής και ότι εκείνος προσπαθούσε να τον προσεγγίσει, ο ίδιος απαντά: «Δεν πειράζει μωρέ, άστο… Εγώ του επιτρέπω να χρησιμοποιεί το όνομά μου… Να είναι καλά, δεν θέλω να πω τίποτε άλλο. Τώρα που ξεπέρασε το πρόβλημά του να κοιτάξει να κάνει επιτυχία γιατί είναι ταλαντούχος, είναι καλό παιδί και πολλά φιλιά»!

«Πέρασα κάποιο θέμα υγείας. Όταν το ξεπερνάς γίνεσαι πιο δυνατός! Ήμουν εθισμένος στο αλκοόλ, αλλά το ξεπέρασα με την αγάπη των φιλών μου! Πηγαίνω κόντρα σε όλους εκείνους που λένε ψέματα για εμένα. Ο Ματθαίος Γιαννούλης είναι μυθομανής! Έκανε προσπάθειες να συνεργαστούμε, αλλά δεν θέλω!», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Λευτέρης Βαζαίος.