«Ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Πάνος Αργιανίδης μου έδωσαν συμβουλές πριν μπω στο Nomads»

«Είναι πολύ καλοί μου φίλοι και ειδικά ο Μάριος είναι τρομερό παιδί και είναι δίπλα μου σε ότι χρειαστώ».

Συνέντευξη στο περιοδικό “7 Μέρες tv” και την Εύη Βαλή έδωσε συνέντευξη η Εύη Ιωαννίδου, η οποία τόνισε πως ο Μάριος Ιωαννίδης και Πάνος Αργιανίδης της έδωσαν συμβουλές πριν μπει στο Nomads.

[dfp_ads id=236982]

Έχεις φωτογραφίες στο Instagram με τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Γουίλι. Σου έδωσαν κάποιες συμβουλές για το παιχνίδι;

Τα παιδιά τα γνώριζα και πριν από το Survivor. Όταν έμαθαν ότι θα πάω στο Nomads μου έδωσαν πολύτιμες συμβουλές και ειδικά ο Μάριος-Πρίαμος ο οποίος έφτασε στον τελικό και για μένα ήταν νικητής του Survivor. Εκείνος και ο Πάνος μου είπαν δυο τρία πράγματα και τα κράτησα. Μου είπαν βασικά στοιχεία τα οποία εφάρμοσα και με βοήθησαν πολύ στο παιχνίδι. Είναι πολύ καλοί μου φίλοι και ειδικά ο Μάριος είναι τρομερό παιδί και είναι δίπλα μου σε ότι χρειαστώ.

Έχεις επικοινωνήσει μαζί τους μετά την έξοδο σου;

Έχουμε επικοινωνήσει με τον Μάριο, τον πήρα κάποια στιγμή στο αεροδρόμιο, του είπα ότι έρχομαι, μου είπε καλά λόγια για τη συμμετοχή μου και μου έδωσε δύναμη, γιατί δεν ήμουν και πολύ καλά ψυχολογικά στην επιστροφή, όπου ήμουν μόνη μου και σκεφτόμουν συνέχεια το παιχνίδι.

Έχεις δει στα social media μηνύματα και σχόλια του κόσμου;

Δεν έχω προλάβει. Έχω δει κάποια τα οποία είναι πολύ καλά στοιχεία και είμαι πολύ περήφανη που ο κόσμος έχει αυτή την εικόνα για εμένα. Μιλάνε με τόσα καλά λόγια, που είναι απερίγραπτο. Να βλέπεις κάτι τέτοιο μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Μόνο χαρά μου δίνει.

Εύη Ιωαννίδου