Ο Μανούσος Μανουσάκης εξομολογείται – «Απομυζάς από τα νέα παιδιά και κάνεις τεράστιο έργο»

Μανούσος Μανουσάκης

"Tους παίρνω δηλαδή όλους τους χυμούς και τους χρησιμοποιώ" εξήγησε ο Μανούσος Μανουσάκης στην κάμερα του Happy Day.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μανούσος Μανουσάκης στο «Happy Day» και τον Δημήτρη Παπανώτα. Ο δημιουργός των επιτυχιών στην ελληνική τηλεόραση αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον τρόπο επιλογής και χειρισμού προσώπων άγνωστων που μέσα από τα σίριαλ του έγιναν σταρ πρώτης γραμμής!

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Μανούσος Μανουσάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου αρέσει να παίρνω πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς και να τους κάνω μεγάλα ονόματα, είναι μια πρόκληση για μένα. Και τα νέα παιδιά είναι δάσκαλοι. Απομυζάς από τα νέα παιδιά, τους παίρνω δηλαδή όλους τους χυμούς και τους χρησιμοποιώ για να κάνουμε ένα τεράστιο έργο»!

«Ακόμα και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετά από τη συμμετοχή στους 10 Μικρούς Μήτσους, η πρώτη του δουλειά ήταν στο Άγγιγμα Ψυχής» πρόσθεσε ο γνωστός σκηνοθέτης. «Πάντα λέω στα παιδιά που από τη μια μέρα στην άλλη τους συμβαίνει αυτό, να βλέπουν τον εαυτό τους σε ένα εξώφυλλο και μπορεί να αρχίσουν να τρελαίνονται, η επιτυχία είναι σαν ένα πουλάκι. Έρχεται στην αγκαλιά σου αλλά άμα κάνεις μια απότομη κίνηση και την τρομάξεις, έφυγε»!

Παράλληλα, ο Μανούσος Μανουσάκης εκμυστηρεύτηκε άγνωστες ιστορίες πίσω από τους αγαπημένους σταρ της τηλεόρασης όπως ο Απόστολος Γκλέτσος, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Σταύρος Ζαλμάς. «Η Έλενα Ναθαναήλ είχε μια απαίτηση και της την ικανοποιήσαμε. Ήθελε να κάνει ένα στιγμιότυπο που να υποδυθεί μια γριά. Στο Άγγιγμα Ψυχής συνεργαστήκαμε μαζί και έκανε την μητέρα του Σταύρου Ζαλμά. Την φωνάζουμε, λοιπόν, έρχεται πάνω στα χωριά, την ντύνουμε Ηπειρώτισσα, την φορτώνουμε και ένα δεμάτι ξύλα. Καμπούρα η Έλενα και προχώραγε, της μίλαγε ο Ζαλμάς, αυτή δεν του έδινε σημασία και προχώραγε».

Μανούσος Μανουσάκης εφ’ όλης της ύλης…