Ο Μάνος Πίντζης ανατρέπει όσα νομίζαμε για τον Γιώργο Μαυρίδη: «Επιλέγει να είναι μόνος του…»

Nomads

"Μου έκανε εντύπωση γιατί ο Γιώργος εκείνο το πρωί είπε ότι έχουμε έρθει στις Φιλιππίνες..."

Καλεσμένος στο Πρωινό, ο Μάνος Πίντζης μετά την αποχώρησή του από το Nomads, απάντησε για τον Γιώργο Μαυρίδη και την κόντρα τους που παρακολουθήσαμε μέσα από τα επεισόδια του reality επιβίωσης. Ο ηθοποιός αποκάλυψε μια άλλη πλευρά του παρουσιαστή…

[dfp_ads id=236982]

«Με τον Μαυρίδη με χαλάει η «πιπίλα». Δηλαδή, βρίσκουμε ένα θεματάκι και το έχουμε για καραμέλα, το ξαναλέμε, το ξαναλέμε… Μου έκανε εντύπωση γιατί ο Γιώργος εκείνο το πρωί είπε ότι έχουμε έρθει στις Φιλιππίνες και μολύνουμε το περιβάλλον, κυνηγάμε τα σκυλιά, κάνουμε βρομιές στο περιβάλλον και ότι βάζει από την τσέπη του λεφτά να εμβολιάσει τα σκυλιά. Και του είπα ότι επειδή είμαστε σε ένα περιβάλλον πολύ δύσκολο για μένα προτεραιότητα έχουν οι άνθρωποι και μετά τα σκυλιά. Χωρίς να σημαίνει ότι παραμερίζουμε τα ζώα και τους φερόμαστε άσχημα. Ήταν λίγο υπερβολικός.

Ο Γιώργος επιλέγει να είναι μόνος του. Κάνουμε την παρέα μας εδώ αλλά ο Γιώργος θα φύγει θα πάει στη γωνίτσα του. Θέλει να είναι μόνος του. Το επιλέγει να είναι μόνος του. Δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον ότι δεν σε κάνει παρέα, επειδή επιλέγεις εσύ να είσαι μόνος σου. Δεν του είπε κανείς ποτέ ότι δεν σε κάνω παρέα».