Ο Μάνος Παπαγιάννης για την αγωγή της Σοφίας Παυλίδου : «Όλο αυτό που συμβαίνει είναι αστείο»

Μάνος Παπαγιάννης

"Στο Εφετείο θα ξεκαθαρίσει όλη η αλήθεια" υπογραμμίζει ο Μάνος Παπαγιάννης.

Στην πρώτη αντίδραση προχώρησε Μάνος Παπαγιάννης, το πρωινό της Πέμπτης στην εκπομπή Super Κατερίνα, ύστερα από τη νέα αγωγή που κατέθεσε η Σοφία Παυλίδου σε βάρος του. Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός δεν έκρυψε την έκπληξη του για αυτή την εξέλιξη χαρακτηρίζοντας ως αστείο όλο αυτό που λαμβάνει χώρα.

Ειδικότερα, ο Μάνος Παπαγιάννης σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής στη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου. «Καταρχάς, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ στην εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς όλο αυτό που συμβαίνει είναι αστείο. Πάνω απ’ όλα σέβομαι την δικαιοσύνη και θυμίζω ότι η υπόθεση θα κριθεί στο Εφετείο, εκεί όπου και θα ξεκαθαρίσει όλη η αλήθεια».

«Να κάνω μια ερώτηση; Για ποιο λόγο το θεωρεί αστείο, Έλενα; Είπε πως το θεωρεί αστείο» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή της σχετικής κάρτας με τις δηλώσεις του Μάνου Παπαγιάννη. «Ναι, αυτό μου είπε και μάλιστα μετά σε επικοινωνία που είχαμε και στο τηλέφωνο αλλά και με μηνύματα μού ζήτησε και συγγνώμη γιατί στην αρχή ήταν λίγο φορτισμένος ο άνθρωπος».

«Ο Μάνος Παπαγιάννης θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται όλο αυτό. Αυτό είναι αυτό που κατάλαβα εγώ από την τηλεφωνική μας επικοινωνία» υπογράμμισε η δημοσιογράφος της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha το πρωί της Πέμπτης.