Ο Μάνος Πανταζής για τη χρυσή δεκαετία του ’90 στο μόντελινγκ

Μάνος Πανταζής

«Υπήρχε μεγάλος θαυμασμός στο πρόσωπο μας», λέει ο Μάνος Πανταζής.

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε συνέντευξη ο Μάνος Πανταζής, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του στο μόντελινγκ τη «χρυσή» δεκαετία του ‘90, για τη «νέα» του ζωή ως σύζυγος και πατέρας δυο κοριτσιών και τις συναντήσεις με τους εργένηδες φίλους του…σε παιδικές χάρες.

«Η δεκαετία του ‘90 υπήρξε πολύ έντονη για εμένα. Έγινε μια μεγάλη “έκρηξη” στη δουλειά μας και βρεθήκαμε στα φωτά. Υπήρχε μεγάλος θαυμασμός στο πρόσωπο μας. Ήταν κολακευτικό αλλά ήθελε να υπάρχει μια ισορροπία για να μην το χάσεις. Ο Φώτης Γιαννιώτης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Ποτέ δεν υπήρξε σαν αντίπαλο δέος. Υπήρχαν πολλές δουλειές για όλους», είπε αρχικά ο Μάνος Πανταζής.

Ο Μάνος Πανταζής είπε στη συνέχεια: «Σήμερα θα συστηνόμουν σαν ένας άνθρωπος 50 ετών με οικογένεια και παιδιά. Δεν το είχα στο μυαλό μου, προέκυψε και χαίρομαι γι’ αυτό. Έζησα πολλά χρόνια μόνος μου και το χόρτασα. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν κάτι άλλο, εγώ ήθελα παιδιά. Τον πρώτο καιρό που έρχονται τα παιδιά και σκέφτεσαι “μήπως δεν έχω την ωριμότητα;” αλλά στο τέλος όλα δρομολογούνται».

Κλείνοντας, ο Μάνος Πανταζής ανέφερε: «Δεν επηρεάζω τους εργένηδες φίλους μου. Όταν θέλουν να με δουν τους λέω “δεν περνάτε από την παιδική χαρά να με δείτε;”».