O Μάνος Γαβράς ήξερε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Νέα Υόρκη!

Μάνος Γαβράς

"Ξεκίνησα να γράφω παιδικό βιβλίο λόγω μοναξιάς!"

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε ο Μάνος Γαβράς για την απόφασή του να γράψει ένα παιδικό βιβλίο και πως τον επηρέασε σε αυτό η μετακόμισή του στην Αμερική. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και για το αν έχει φτάσει ποτέ κοντά στο να κάνει οικογένεια.

«Όταν ξεκίνησα να γράφω το παιδικό βιβλίο ήταν μια καθαρά προσωπική ανάγκη. Δεν ξεκίνησα να γράφω με σύστημα και στρατηγική. Το έγραψα σε μια περίεργη φάση, όταν ήμουν στο Λος Άντζελες και ένιωθα μοναξιά. Ήταν καλοκαίρι και δεν μπορούσα να έρθω στην Ελλάδα, γιατί είχα δουλειές», ανέφερε ο ηθοποιός για το πρώτο παιδικό του βιβλίο με τον τίτλο «Φιστίκιος ο Αιγινήτης.»

«Έφυγα για Λος Άντζελες χωρίς χαρτιά, χωρίς λεφτά, χωρίς την τεχνολογία που σε φέρνει κοντά. Είχα τα βασικά για να βγάλω τον πρώτο μήνα και αμέσως έψαξα για δουλειά. Τους 3 πρώτους μήνες έκανα τον κιθαρίστα σε γάμους, μετά έγινα μπάρμαν και σερβιτόρος», εξομολογήθηκε για την μετακόμισή του στην Αμερική.

Όσο για το αν ο Μάνος Γαβράς θέλει να κάνει οικογένεια ο ίδιος απαντάει: «Αγαπώ τα παιδιά και αν είναι θέλημα Θεού θέλω να κάνω. Απλά πιστεύω ότι οτιδήποτε έρχεται στην ζωή σου πρέπει να έρχεται φυσικά. Έχω γνωρίσει μόνο έναν άνθρωπο με τον οποίο είδα εικόνες και ονειρεύτηκα να κάνω οικογένειά του μαζί του, αλλά δεν προχώρησε γιατί προφανώς δεν ήμουν έτοιμος για αυτό.’

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που έχει μπει στην ζωή μας τον τελευταίο χρόνο ο Μάνος Γαβράς δήλωσε: Την Ηλιάνα την ξέρω πολλά χρόνια και στην Νέα Υόρκη μένουμε στην ίδια γειτονιά. Η Ηλιάνα είναι κοπέλα που δουλεύει καλά έξω. Εμείς την ξέρουμε, ο πολύς κόσμος την έμαθε τώρα.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!