Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο δίδυμος αδελφός του μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Μανώλης Χριστοδουλάκης

"Στις Πανελλήνιες γράψαμε και οι δύο 19,72. Είναι συμπτωματικό. Τον πειράζω γιατί τον πέρασα 7 μόρια".

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος υπήρξε Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και μετέπειτα του ΠΑΣΟΚ, έδωσε μια… διαφορετική συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και την εκπομπή Γεια σου. Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, μίλησε για όλα…

Η Φώφη Γεννημάτα

«Κανείς, ούτε οι πιο κοντινοί της άνθρωποι δεν είχαμε την εικόνα για το τι πραγματικά συνέβαινε. Ποτέ δεν εργαλειοποίησε το θέμα της υγείας της, δεν ήθελε να την λυπούνται. Το περνούσε μόνη της γιατί είχε τη δύναμη να το κάνει».

Ο δίδυμος αδελφός του

«Έχω έναν δίδυμο αδελφό και μοιάζουμε και πολύ. Δεν έχουμε εξαρτημένη σχέση. Προφανώς μεγαλώσαμε μαζί και τα κάναμε και σχεδόν όλα ίδια. Από το σχολείο μετά σπουδάσαμε μαζί, κάναμε μαζί το μεταπτυχιακό μας στο Λονδίνο, μετά στον στρατό, μετά στη δουλειά. Έχουμε πολλά κοινά βιώματα και ένα δέσιμο πολύ μεγάλο, αλλά δεν είναι η σχέση της εξάρτησης.

Στις Πανελλήνιες γράψαμε και οι δύο 19,72. Είναι συμπτωματικό. Τον πειράζω γιατί τον πέρασα 7 μόρια. Είχα κάνει μια ραδιοφωνική συνέντευξη κάποια στιγμή και με ρώτησαν αν συμφωνώ με τη χρήση μάσκα. Απάντησα πως ασφαλώς και συμφωνώ και μου λένε: «Μα σας είδαμε προχθές πίνατε ποτό και δεν φορούσατε μάσκα». Λέω «δεν ήμουν εγώ, δεν ήμουν εκεί». Και μου είπε ο αδελφός μου ότι ήταν αυτός και είχε κατεβάσει τη μάσκα για να πιει ποτό».

Η προσωπική του ζωή

«Θα με ενοχλούσε αν έβλεπα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή. Το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή δεν νομίζω ότι είναι σημείο αξιολόγησης ή κριτικής και ούτε είναι κάτι το οποίο χρειάζεται να το γνωρίζει ο οποιοσδήποτε».