Ο «λόγος τιμής» που συνδέει την Ευγενία με τον Λεβέντη ,τον ΑΝΤ1 και το » Ταλέντο»

Διαβάστε: Γιατί το "ναι" της στο talent show του ΑΝΤ1 είναι αδιαπραγμάτευτο

Είναι οριστικό καθώς σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες η μαέστρος μπορεί να μην έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου ωστόσο έχει δώσει τον λόγο της και σκοπεύει να τον τηρήσει. Το zappit σας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της επιστροφής της παρουσιάστριας στο Μαρούσι.

Τον περασμένο Νοέμβριο η Ευγενία δεν είχε καμία πληροφόρηση από το MEGA για το εάν θα συνεχιστεί το “Master Chef”. Η παρουσιάστρια έκανε μια συζήτηση με τους ιθύνοντες του MEGA δεν προέκυψε ωστόσο κάτι με την έννοια ότι δεν τις έγινε κάποια πρόταση για νέο κύκλο του Master Chef ή αξιοποίηση της σε κάποιο νέο project του καναλιού. Λίγες ημέρες αργότερα το κινητό της χτύπησε για μια νέα πρόταση. Ήταν ο τότε γενικός διευθυντής τηλεόρασης του ΑΝΤ1 Γιώργος Λεβέντης που της ζήτησε να είναι και πάλι στην κριτική επιτροπή του “Ελλάδα έχεις Ταλέντο”. Και λίγες ημέρες αργότερα η Ευγενία συμφώνησε παρά το γεγονός ότι της προτάθηκαν λιγότερα χρήματα από τον προηγούμενο κύκλο του talent show.

Εν τω μεταξύ στο MEGA βλέποντας την επιτυχία του reality μαγειρικής αποφάσισαν να κάνουν δύο ακόμη κύκλους: Ένα για παιδιά, το “Master Chef junior” και αργότερα ένα ακόμη για την ανάδειξη του δεύτερου Έλληνα Master Chef. Έτσι βολιδοσκόπησαν την Μανωλίδου θέτοντάς της ωστόσο τον όρο πως στο ενδιάμεσο δεν θα έπρεπε να εμφανιστεί σε πρόγραμμα αντίπαλου τηλεοπτικού σταθμού. Η παρουσιάστρια αφού τους ευχαρίστησε, αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση καθώς είχε ήδη συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 με το δεδομένο των προηγούμενων ημερών που την αποδέσμευε από το κανάλι της Μεσογείων. Και όπως λένε πρόσωπα που γνωρίζουν αρκετά καλά την Μανωλίδου “Όταν η Ευγενία δίνει το λόγο της ποτέ δεν τον αθετεί”.