Ο Λιάγκας άδειασε Λάτσιο και Κλέλια Πανταζή: «Κάνει κω…τούμπα»!

Γιώργος Λιάγκας: «Θέλω να ξέρω τι βλέπει ο Λάτσιος το πρωί»! Σάσα Σταμάτη: «Είναι κότα η Κλέλια»!

Μετά τις δηλώσεις της Κλέλιας Πανταζή χθες το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ότι αφενός πικράθηκε από την κριτική του Γιάννη Λάτσιου και ότι αφετέρου δεν είναι της αισθητικής της ο περιβόητος χορός Στικούδη – Αραβανή, ήρθε το βράδυ για να ανατραπούν όλα…
 
«Αυτά τα ψάχνετε εσείς! Ούτε πικρία έβγαλε ούτε τίποτα! Ο οποιοσδήποτε προσπαθεί είναι λογικό να προσπαθεί να πάει στον τελικό.», είπε ο Γιάννης Λάτσιος έχοντας στο πλευρό του την Κλέλια.

«Είπα ότι εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό το πράγμα επειδή δεν το αισθάνομαι και δεν θα το έκανα καλά. Τα παίρνετε εσείς και τα κάνετε όπως θέλετε…», είπε η Κλέλια στο πλευρό της Κατερίνας Στικούδη.

«Να είναι ειλικρινής! Δεν μπορεί να βγαίνει το πρωί να τα χώνει και το βράδυ να κάνει κωλοτούμπα!», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε: «Υποκλίνομαι σε έναν άνθρωπο που έχει φέρει ολυμπιακό μετάλλιο στη χώρα μας, όμως αν λες κάτι το πρωί είναι άσχημο να το αλλάζεις το βράδυ»!

«Είναι κότα η Κλέλια!», συμπλήρωσε με τη διακριτικότητα που τη διακρίνει η Σάσα Σταμάτη. 

Ο Γιώργος Λιάγκας στόλισε όμως και τον Γιάννη Λάτσιο, τονίζοντας: «Αν έβλεπε την εκπομπή μας ο Λάτσιος δεν θα είχε αυτή την άποψη. Οι επιλογές είναι ή ότι δεν βλέπει καμία εκπομπή ή βλέπει εκπομπή άλλου καναλιού. Τι βλέπει ο Γιάννης Λάτσιος; Αν έβλεπε το Πρωινό θα έβλεπε ότι έβγαλε πικράρα η Κλέλια. Θέλω να ξέρω τι βλέπει ο Λάτσιος το πρωί»!

//www.youtube.com/embed/hDwXL8m62Og

Διαβάστε ακόμα:

Λιάγκας κατά Λάτσιου: «Δίνει γραμμή! Δεν της απαυτώνεις την ψυχολογία»!

Η Κλέλια Πανταζή έπεσε στην παγίδα της Σάσας Σταμάτη και αποκάλυψε ότι δεν φορούσε…

Κλέλια Πανταζή: «Δεν είναι της αισθητικής μου ο χορός που χόρεψαν Στικούδη με Αραβανή»