«Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με έχει στεναχωρήσει, ξέρει αυτός»

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

«Παρόλο που o Λεωνίδας Κουτσόπουλος με στεναχώρησε, είναι ο αγαπημένος μου κριτής στο MasterChef»

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη ο Βαγγέλης Δρίσκας, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο αγαπημένος του κριτής από το MasterChef, παρόλο που τον είχε στεναχωρήσει πολύ και μάλιστα, εξήγησε και το λόγο.

«Η Δέσποινα Βανδή ήταν εξαιρετική στη συνεργασία μας. Νομίζω το φόρτε της είναι τα κανελόνια, το φοβερό ψωμί το γεμιστό με τυρί και ρίγανη και σπανακόπιτα, ένα θεϊκό φύλλο. Και να ήξερα κάτι παραπάνω για τη Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση, δεν θα σου το έλεγα. Βεβαίως και παρακολουθώ MasterChef, τα πάντα παρακολουθώ, τα βλέπω όλα. Ο αγαπημένος μου κριτής είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, παρόλο που με στεναχώρησε, ξέρει αυτός. Το κυνηγούσα για μια συνέντευξη στο περιοδικό και μου ήταν πολύ δύσκολος. Τελικά, δεν έκατσε η συνέντευξη», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Δρίσκας.

«Μπορούν να βγουν νέοι σεφ από το MasterChef και να κάνουν καριέρα. Το MasterChef είναι η αφορμή για να γίνει κάποιος γνωστός. Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, το ψάχνει, το παλεύει, το ‘χει. Από τα υπόλοιπα παιδιά, τι να πω… Θέλει χρόνια! Εδώ στα 25 όλοι είναι σεφ, όλοι θέλουν να κάνουν δικό τους εστιατόριο και μετά ταλαιπωρούν τα στομάχια μας», πρόσθεσε επίσης ο Βαγγέλης Δρίσκας.