Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης «έσπασε» για την αρρώστια της αδελφής του: «Μεγαλώσαμε μέσα στο Παίδων»

Λεωνίδας Καλφαγιάννης

"Συγγνώμη" αναφώνησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μη μπορώντας να κρύψει τη συναισθηματική του φόρτιση.

Καλεσμένος της Αθηναϊδας Νέγκα βρέθηκε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» του Action 24 με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί στο Τρένο στο Ρουφ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε την συγκίνηση του όταν αναφέρθηκε στην αρρώστια της αδελφής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης εξομολογήθηκε πως «μεγάλωσα σε ένα υπέροχο σπίτι μιας μέσης οικογένειας με προβλήματα αλλά με την ευλογία να έχουμε μια δυσκολία με την αδελφή μου. Συγγνώμη… Ήταν άρρωστη, με την αρρώστια που τότε ήταν άγνωστη το ’89, είχε έρθει από το Τσέρνομπιλ και την έπιασε. Μαζί με πολλά άλλα παιδάκια όταν η έρευνα για τον παιδικό καρκίνο ήταν τόσο πίσω. Μεγαλώσαμε μέσα στο Παίδων, περάσαμε δύσκολα αλλά ήταν για μένα ευλογία».

«Μπορεί κάποιος να μην πέρασε αυτή τη δυσκολία, να τα έχει δει αλλιώς. Αυτός όμως που είναι από πάνω μας και κρίνει, επιλέγει τι χρειάζεται στον καθένα, στον χρόνο που του χρειάζεται. Μπορεί να μη χρειάζεται να ζήσεις κάτι τεράστιο αν είσαι ήδη πιο ολοκληρωμένος όταν γεννιέσαι. Έχουν λοιπόν κάποιοι άνθρωποι αυτή τη δυνατότητα γιατί έτσι ήθελε ο Θεός. Κάποιοι άλλοι πρέπει να βρουν άλλα μονοπάτια».

«Εγώ έτσι μεγάλωσα και συγκινούμαι γιατί αυτή την περίοδο η αδελφή μου περνάει αντίστοιχο πράγμα και θέλω να είναι καλά» συμπλήρωσε, επίσης, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο talk show του Action 24.