Ο Λεωνίδας Κακούρης έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη για τον Δούκα στις Άγριες Μέλισσες

Λεωνίδας Κακούρης

"Το μυστικό είναι στον τρόπο με τον οποίο έχει χτιστεί το σενάριο", αποκαλύπτει για τις Άγριες Μέλισσες ο Λεωνίδας Κακούρης.

Με μια ειδική ερώτηση που έκανε για τις Άγριες Μέλισσες η Φαίη Σκορδά, ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε αρκετά για τον ρόλο του Δούκα τη φετινή σεζόν. Ομολογουμένως, οι ανατροπές που έρχονται είναι πολλές.

«Υπάρχει η πιθανότητα να μείνω σε ένα καταφύγιο απομονωμένος, είναι πολλά τα μέτωπα και οι δυσκολίες και κάπως πρέπει να συσπειρωθώ για να μπορέσω να τα αντιμετωπίσω. Φεύγοντας με έναν τρόπο… Το μυστικό είναι στον τρόπο με τον οποίο έχει χτιστεί το σενάριο.

Βλέπουμε τον Δούκα λίγο στριμωγμένο. Έχει πάρα πολλά θέματα να αντιμετωπίσει και δεν είναι ένας άνθρωπος που θα παραδώσει έτσι τα όπλα, διότι όταν νιώσει πραγματικά την απειλή, ξεκινάει πόλεμο και μπορεί και ανταρτοπόλεμο», είπε ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Όσον αφορά στη σχέση του Δούκα με τον εγγονό του, εκεί πραγματικά βλέπουμε έναν άλλον άνθρωπο. Μια πτυχή που πρέπει να ήταν πολλά χρόνια βαθιά κρυμμένη», τόνισε ο πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες.