Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Traction

Ο χρυσός μας ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας είναι ο κεντρικός καλεσμένος του «Traction» την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 16.45.

Στο ασφαλές περιβάλλον του αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων συναντά το κορυφαίο Nissan GT-R με ισχύ που φτάνει τους 570 ίππους! Η συνέχεια επί της οθόνης..

Αναλυτικά τα θέματα της εκπομπής:

Seat Ibiza Cupra
Η πιο δυνατή έκδοση του Ibiza με τον κωδικό Cupra, που αποδίδει 192 ίππους με κινητήρα 1.8 TSI αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα στην Ινώ και το Μάνο.
Φορτηγά Mercedes
H Mercedes παρουσιάζει νέες τεχνολογίες όσον αφορά σε αποδοτικότητα, συνδεσιμότητα και ασφάλεια. Ειδικά στο τελευταίο οι Γερμανοί δίνουν ιδιαίτερα έμφαση, με στόχο την διαρκή βελτίωση στην ασφάλεια των μετακινήσεων για τους επαγγελματίες!

Honda VFR 800X-Cross Runner
Η τρίτη γενιά του Crossrunner αποτελεί έναν απολαυστικό οδηγικό δαίμονα σε κοστούμι καθωσπρέπει σύγχρονου αστού. Με 800 κ.εκ., ο V4 κινητήρας αποδίδει 105 ίππους, διατηρώντας όμως χαμηλά την κατανάλωση.

Pirelli PZero
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το ελαστικό των dreamcars, αφού ταιριάζει γάντι σε αυτά, όμως η οικογένεια Pirelli PZero δεν περιορίζεται εκεί, καθώς διαθέτει 11 αξιότιμα μέλη που αποτείνονται σε μεγάλο εύρος αυτοκινήτων, από απλά καθημερινά μέχρι δυναμικά σπορ ή ακόμη και υπεραυτοκίνητα!

Οδηγούμε με Υπευθυνότητα
Το Traction και ο Κώστας Στεφανής συνεχίζουν την μικρής διάρκειας, αλλά μεγάλης σοβαρότητας ενότητα Οδικής Ασφάλειας, αναλύοντας παραμέτρους που ίσως να μην είχαμε υπ’ όψιν μας…