Ο Λευτέρης Λαζάρου συνάντησε την Ίνα Ταράντου μα το «διαολάκι» τους χάλασε τα σχέδια

λευτέρης Λαζάρου

Όταν ο Λευτέρης Λαζάρου εξέπληξε την Ίνα Ταράντου..

Στο νέο τηλεοπτικό εγχείρημα της Ίνας Ταράντου, «Εμείς» θα βρίσκεται ο Λευτέρης Λαζάρου τη φετινή σεζόν με το ξεκίνημα της συνεργασίας να γίνεται το απόγευμα της Δευτέρας στο OPEN. Όταν όμως η παρουσιάστρια συνάντησε τον δημοφιλή σεφ στην κουζίνα, το… διαβολάκι της ημέρα έδωσε το παρών!

Πιο συγκεκριμένα, η Ίνα Ταράντου κατευθύνθηκε προς την κουζίνα προκειμένου να καλωσορίσει τον Λευτέρη Λαζάρου αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα περίμεναν με τα μάτια της κουζίνας.

«Καταρχήν κοίταξε πως σε υποδέχομαι… Μες στο λουλούδι! Το λουλουδικό είναι για σένα! Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαστε μαζί. Δεν ξέρω όμως αν θα τα καταφέρουμε γιατί είναι, ξέρεις, το διαολάκι της πρώτης μέρας. Κάτι έγινε εδώ με τις φωτιές μας και δεν ανάβουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Λαζάρου στον αέρα της νέας καθημερινής εκπομπής του OPEN. «Μας εξυπηρετούν πάρα πολύ αυτές οι φωτιές γιατί είναι γρήγορες. Τώρα είναι, ξέρεις, το διαολάκι της πρώτης ημέρας! Κάτι συνέβη εδώ, μπορεί να ‘χει πέσει κάποια ασφάλεια, δεν ξέρω… Θα το δουν εδώ τα παιδιά, οι τεχνικοί. Θα τρώγαμε χυλοπίτες με γαρίδες που είναι έτοιμες και καθαρισμένες στο ψυγείο».

Βέβαια, λίγη ώρα αργότερα, όλα διορθώθηκαν και ο Λευτέρης Λαζάρου επανήλθει μαγειρικά!