Ο Λευτέρης Λαζάρου πρόδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο

Λευτέρης Λαζάρου

Όσα είπε ο Λευτέρης Λαζάρου στο "Πάμε Δανάη" του MEGA!

Στον αέρα του «Πάμε Δανάη» βγήκε ο Λευτέρης Λαζάρου, το πρωί της 25ης Μαρτίου, με αφορμή το επίσημο δείπνο που έλαβε χώρα μια μέρα νωρίτερα στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο βραβευμένος σεφ έδωσε όλες τις λεπτομέρειες στην πρωινή εκπομπή του MEGA με την Δανάη Μπάρκα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για την βραδιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος δημιούργησε το μενού για το επίσημο δείπνο που παρέθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στους καλεσμένους για τους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την επανάσταση της 25ης Μαρτίου του 1821,  σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν πολύ σημαντικό αυτό το δείπνο γιατί ήταν σημαντική ημέρα για όλη την Ελλάδα. Το να σε επιλέγει η πρώτη πολίτης της χώρας σου, η κυρία Πρόεδρος για να μαγειρέψεις σε αυτό το επετειακό δείπνο νομίζω πως είναι πολύ σπουδαίο και το καλό για όλους μας είναι ότι πήγε πάρα πολύ καλά».

«Ο στόχος μου ήταν να μαγειρέψω όσο περισσότερη Ελλάδα χωρούσε μέσα στα πιάτα. Όλα τα πιάτα πήγαν περίφημα και το καθένα είχε τον δικό του χαρακτήρα και τη δική του γευστική νότα» πρόσθεσε με ενθουσιασμό ο αγαπημένος σεφ. «Το πιο σπουδαίο για μένα είναι ότι ανταποκρίθηκα σε αυτό τον ρόλο που καλέστηκα να αναλάβω, με ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω για την χώρα μας».

«Κυρίαρχο υλικό στο χθεσινό μενού ήταν το ψάρι και από την αρχή ήταν ξεκάθαρο ότι θα μαγειρέψουμε θαλασσινά. Απλά περιμέναμε τον τελικό κατάλογο των καλεσμένων για να δούμε τις διατροφικές αλλεργίες».