Ο Λάρι Κινγκ μιλάει στο «Buzz» και τον Γιώργο Σατσίδη!

Λάρι Κινγκ

Δείτε περισσότερα…

Την Κυριακή 28 Μαίου στις 20.30 (COSMOTE CINEMA 1HD), ο Γιώργος Σατσίδης υποδέχεται στο «Buzz» της COSMOTE TV, τον κορυφαίο άνκορμαν, Λάρι Κινγκ. Ο εμβληματικός παρουσιαστής, ο οποίος γιόρτασε πρόσφατα τα 60 του χρόνια στην δημοσιογραφία, δίνει την πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση και μιλά για όλες τις μεγάλες στιγμές της καριέρας του, τους σπουδαιότερους καλεσμένους του, την θρυλική εκπομπή του στο CNN, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο Λάρι Κινγκ, στα 60 χρόνια της καριέρας του, πραγματοποίησε περισσότερες από 60.000 συνεντεύξεις. Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους του συγκαταλέγονται οι πλέον μυθικές προσωπικότητες του θεάματος και της πολιτικής, που εξομολογήθηκαν και αποκάλυψαν στον ίδιο πτυχές της ζωής τους άγνωστες στο κοινό. Από τον Μάρλον Μπράντο, τον Φρανκ Σινάτρα, την Σοφία Λόρεν, τον Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ, τον Δαλάι Λάμα και την Αντζελίνα Τζολί μέχρι τον Ρίτσαρντ Νίξον, τον Μάικλ Τζάκσον και την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η λίστα των περιζήτητων προσώπων που του εμπιστεύτηκαν τα μυστικά τους είναι πραγματικά ατελείωτη.

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, δεν έχουν παρά να συντονιστούν με το COSMOTE CINEMA 1HD, την Κυριακή 28 Μαΐου, στις 20.30, για να απολαύσουν την πρώτη και αποκλειστική συνέντευξη του Λάρι Κινγκ για το ελληνικό κοινό.