Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απαντά ευθέως στην Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έριξε έναν οχετό, μου χρέωσε πράγματα που δεν είπα ποτέ»

Λάμπρος Κωνσταντάρας

"Όταν είναι αμοιβαία τα αισθήματα, είναι καλό, νομίζω για να είναι ξεκάθαρο. Δεν βλέπω να υπάρχει καμία διάθεση να τα βρούμε, ούτε εγώ την έχω".

Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες της Κατερίνας Καινούργιου δίνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωινό του Σαββάτου (25/5) και με αφορμή τις νέες δηλώσεις της παρουσιάστριας του Alpha για τον ίδιο θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του για τις σχέσεις μαζί της.

«Μην έρχεστε σε αμηχανία. Όταν είναι αμοιβαία τα αισθήματα, είναι καλό, νομίζω για να είναι ξεκάθαρο. Δεν βλέπω να υπάρχει καμία διάθεση να τα βρούμε, ούτε εγώ την έχω», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Πριν έναν μήνα είπε ότι είμαι κακός άνθρωπος, ότι δεν με έχει σε καμία υπόληψη, δεν θα συνεργαζόταν ποτέ μαζί μου και ότι βγαίνω και μιλάω για όλους με χυδαία λόγια. Περιέγραφε έναν άλλον άνθρωπο τέλος πάντων. Δεν θα πω εγώ τι άνθρωπος είμαι αλλά σίγουρα δεν είμαι αυτός που περιγράφει», συνέχισε ο δημοσιογράφος.

«Όλο αυτό ξεκίνησε φέτος από άλλη μία επίθεση που εξαπέλυσε στη Φαίη Σκορδά. Αηθέστατη επίθεση και σε μία δύσκολη στιγμή και για ένα προσωπικό πράγμα. Συνεχίστηκε όταν πάλι ήμασταν σε μία δύσκολη στιγμή, όταν η Φαίη «έχασε» τον πατέρα της και είχε σχολιαστεί από πολλές εκπομπές τότε η άδεια καρέκλα. Είχα πει τότε να μην ασχολούμαστε με τις καρέκλες. Την επόμενη μέρα μου έριξε έναν οχετό χωρίς λόγο. Προφανώς θυμήθηκε κάτι», περιγράφει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ δεν έκανα ποτέ προσωπική επίθεση στην Κατερίνα, δεν αναφέρθηκα ποτέ σε αυτήν και ποτέ δεν είπα αυτά που μου χρέωσε. Μου τα χρέωσε διαδικτυακά και όχι μόνο η ίδια αλλά όλη η ομάδα. Εγώ όταν θέλω να πω κάτι, το λέω στη βάση που πρέπει. Αν κλείσει η κάμερα, άλλα θα πούμε. Εγώ είπα αυτό που ήθελα και ήθελα να υπερασπιστώ τη Φαίη, όπως θα υπερασπιζόμουν κάθε συνεργάτη μου που δέχεται επίθεση», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.