Ο Λάμπρος Φισφής αιφνιδίασε την Όλγα Λαφαζάνη – «Μην κάνεις υποθέσεις, δεν έχεις διαβάσει τίποτα για μένα»

Λάμπρος Φισφής

Δείτε τι είπε ο Λάμπρος Φισφής στην Όλγα Λαφαζάνη.

Συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Λάμπρος Φισφής, ο οποίος μίλησε για την εκπομπή του στο Mega, τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και τον φίλο και κουμπάρο του, τον Δημήτρη Μακαλιά.

«Η εκπομπή μου στο Mega κράτησε τρεις εβδομάδες, ήταν πολύ “επιτυχημένη”, πρέπει να μας είδαν 5-6 άτομα, μαζί με τους συγγενείς. Ήρθε ο covid, δεν μπορούσαμε να κάνουμε γύρισμα με κόσμο. Αν θα ξαναγίνει, δεν το ξέρω. Θα ξεκινήσω ένα talk show με Έλληνες κωμικούς στο κανάλι μου στο youtube. Παντού είμαι μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, είμαστε φίλοι και κουμπάροι. Όταν πάντρεψα τον Δημήτρη και τον Αντιγόνη μου έπεσαν έξι φορές τα στέφανα», είπε αρχικά ο Λάμπρος Φισφής.

Όσον αφορά την οικογένειά του, ο Λάμπρος Φισφής αιφνιδίασε με τις απαντήσεις του την Όλγα Λαφαζάνη: «Είμαι παντρεμένος με τη γυναίκα μου από το 2013. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Δεν το ξέρεις ότι είμαστε δεμένοι με τη γυναίκα μου, πώς το υποθέτεις; Δεν έχεις ιδέα πώς είμαστε. Μην κάνεις υποθέσεις σε παρακαλώ. Δύο παιδιά έχω, δεν έχεις διαβάσει τίποτα για μένα».