Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλά Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια

Λάκης Λαζόπουλος

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Λάκη Λαζόπουλο σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται στην ταράτσα της, τον Λάκη Λαζόπουλο και τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ» σε μία συνέντευξη εφ’ολης της ύλης, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα, στο OPEN.

Ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει μία αναδρομή και θυμάται τα παιδικά του χρόνια, το δημοτικό σχολείο που πήγαινε, αλλά και τη ζωή του με τους γονείς του στην Λάρισα. Φυσικά, δεν παραλείπει να αναφερθεί και στα φοιτητικά του χρόνια στη Νομική σχολή της Κομοτηνής, εκεί όπου γνώρισε τη σύζυγο και παντοτινή γυναίκα του. Την Τασούλα!

Μιλάει για τη γυναίκα της ζωής του με τα πιο τρυφερά λόγια και ξετυλίγει συγκινητικές εικόνες και συναισθήματα που έζησε μαζί της, ενώ αναφέρεται με περίσσιο θάρρος και στις τελευταίες της στιγμές.

Μοιράζεται με την Αννίτα τα συναισθήματα που τον κυρίευσαν, όταν έμαθε ότι η σύζυγος και συνοδοιπόρος του έγραφε κρυφά γράμματα για τέσσερις δεκαετίες και τα έκρυβε στο συρτάρι της.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δε διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για αυτά που τον ταλαιπωρούν εσωτερικά. Εξιστορεί την επίσκεψή του σε γνωστό ιατρό και την προσπάθεια του να βρει λύση, ενώ αποκαλύπτει και πώς τον βοηθούν οι θεατρικές παραστάσεις για να αντιμετωπίσει όλες τις φοβίες του.

Παίρνει θέση για τις καταγγελίες απέναντι στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη και τοποθετείται ξεκάθαρα σχετικά με τον κοινωνικό διαχωρισμό που έχει φέρει στην Ελλάδα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ακόμα, ο Λάκης Λαζόπουλος μιλά για την απουσία σατιρικών εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση και εξιστορεί όλο το παρασκήνιο λίγο πριν αποφασίσει να ρίξει αυλαία στο «Αλ Τσαντίρι News», αλλά επίσης μιλάει και για την εκούσια αποχή του από το ελληνικό θέατρο.

Η Αννίτα έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τον καλεσμένο της, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, την Ελένη Γερασιμίδου, τον Τάσο Παλατζίδη και την καθηγήτρια του στο Πανεπιστήμιο της Νομικής, Παρούλα Νάσκου- Περράκη να αφηγούνται άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ο συγγραφέας, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, ηθοποιός αλλά και παρουσιαστής, ανοίγει την καρδιά του και μιλάει στην Αννίτα  «ΑΝΟΙΧΤΑ» σε μια συζήτηση που θα συζητηθεί.

Η συνέχεια; Στην ταράτσα της Αννίτας