Μια διαφορετική τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς στην πρεμιέρα του νέου κύκλου για τους “Πρωταγωνιστές” του Σταύρου Θεοδωράκη, που προβλήθηκαν τη νύχτα της Πέμπτης στο πρόγραμμα του Alpha. Μάλιστα, μεταξύ πολλών άλλων, ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας μίλησε για τον πρώτο του γάμο και για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε σε νεαρή ηλικία στην αναζήτηση της ερωτικής του ταυτότητας.
Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως “ήταν μια Νορβηγέζα, η οποία ζούσε στο Λονδίνο και είχε έρθει για μια φωτογράφηση και είχε ένα συμβόλαιο για να δουλέψει για κάποιο καιρό στην Ιταλία. Εγώ, επίσης, ήμουν χορογράφος και μοντέλο και συναντηθήκαμε όταν ήμουν 21 – 22 χρονών”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Θαύμαζα το ανδρικό φύλο ως υπόσταση, γιατί ήθελα να μοιάσω σε έναν κούρο και το προσπαθώ ακόμη αλλά δεν γίνεται. Άρα, λοιπόν, θαύμαζα αυτό και θα πω τι ακριβώς μου συνέβη… το λέω για πρώτη φορά. Όταν πήγαινα στα μουσεία και έβλεπα ένα τέτοιο κάλλος, έλεγα “δεν μπορεί να το αγγίξεις. Γιατί μπορείς να αγγίξεις το ανθρώπινο κάλλος; Το αγαπάς, το θαυμάζεις, το πλησιάζεις και δεν το αγγίζεις”. Γιατί χάνει την αξία του. Δηλαδή άμα το πιάσεις και σε πιάσε και εκείνο… τι οικειότητα, όχι, δεν την μπορώ καθόλου”.
“Θέλω απόσταση, θέλω λατρεία από την πλευρά μου μεγάλη με μια φαντασίωση που φτάνει στο υπερπέραν. Που δεν μπορεί να το κάνει κάποιος μαζί με τον άλλον αλλά στις φαντασιώσεις μου, των δακτύλων, γυναίκες πρωτοστατούσαν”.
“Την ερωτεύομαι, λοιπόν, ερωτευόμαστε πάρα πολύ, μου έδωσε πάρα πολύ σημασία και με άγγιξε σε πάρα πολλά σημεία. Φαντάσου ότι με υποχρέωσε να πάρουμε αυτόματο αυτοκίνητο για να μην έχω την έγνοια να αλλάζω τις ταχύτητες, όταν κάναμε ταξίδια, ώστε να στερείται το χέρι μου που το κρατούσε πάντα” συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Λάκης Γαβαλάς στη νέα τηλεοπτική του εξομολόγηση στους “Πρωταγωνιστές” του Alpha.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ