Ο Λάκης Γαβαλάς απαντά για τον Τρύφωνα Σαμαρά -«Πολύ αφελέστατα και παιδικά το είπα»

Λάκης Γαβαλάς

Όσα είπε ο σχεδιαστής μόδας στην Ελεονώρα Μελέτη...

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς στα «Μεσάνυχτα» της Τρίτης. Ο γνωστρός σχεδιαστής μόδας δε δίστασε, μέσα σε όλα, να δώσει μια νέα απάντηση στον… «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και τον Τρύφωνα Σαμαρά με αφορμή τη συμμετοχή του δεύτερου στο J2US.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε χαρακτηριστικά στην Ελεονώρα Μελέτη πως «η καραντίνα μου έκανε πολύ κακό γιατί παρακολουθώ τον ξένο τύπο. Πράγμα που είχα πολύ καιρό να κάνω. Έτσι δεν είχα πολύ χρόνο να ασχοληθώ με το τι γίνεται στο σύμπαν στο οποίο και ανήκω εν μέρει. Είδα, λοιπόν, πράγματα και είδα πως περνούν την καραντίνα διάφοροι άνθρωποι. Με χιούμορ αλλά πάνω απ’ όλα με τη γνώση που τους διακατέχει και την προίκα που έχουν πάνω τους».

«Άρα, λοιπόν, με ξανάφεραν σε μια πραγματικότητα που, άμα δεν έχει περιεχόμενο με Α και Ω, δεν μου λέει τίποτα» πρόσθεσε, με σαφήνεια, ο Λάκης Γαβαλάς. «Δημιουργήθηκε κάτι μόνο και μόνο γιατί δεν υπάρχουν θέματα και έπρεπε κάποιοι να κάνουν ένα στόρι. Δεν έκανα σχόλιο για τον Τρύφωνα Σαμαρά αλλά για τον Στέφανο Βασιλάκη που είχαμε κάνει μαζί αυτό το λουκ σε σόου που το θέμα ήταν Αδάμ και Εύα. Θεωρούσα ότι έπρεπε λιγάκι να σεβαστεί ο Στέφανος αυτό που είχαμε δημιουργήσει μαζί αλλά πολύ αφελέστατα και παιδικά το είπα. Εγώ μπορεί να είμαι αυτό που είμαι αλλά είμαι και ένα παιδί μέσα μου και αν δεν ήμουν έτσι ενθουσιώδης δεν θα συνέχιζα την ζωή μου».

«Αυτό το αποτέλεσμα που βγήκε, με πείραξε και οπτικά γιατί ήταν κάπως φτηνό, κάπως κιτς. Αλλά δεν είπα ότι είναι κιτς ο Τρύφωνας ούτε με νοιάζει να τον πω συμπαθή ή αντιπαθή. Αυτό το ξέρουν αυτοί που τον επιλέγουν. Προς Θεού. Βέβαια δεν έχει το Α και το Ω που είπα πριν, γιατί για αυτό έκανα αυτόν τον πρόλογο, αλλά είναι σε ένα από τα γράμματα. Μπορεί να είναι το Γ, μπορεί να είναι το Δ ή μπορεί να είναι και ένας φθόγγος» συμπλήρωσε με το γνώριμο στιλ του.

Μένει να δούμε, βεβαίως, εάν ο Τρύφωνας Σαμαράς θα απαντήσει και πάλι…