«Ο κύριος Φασουλής είναι αυστηρός… λίγο χαλαρά, δεν σώζουμε ζωές»

Σταμάτης Φασουλής

"Τα άλλα τα κορίτσια τα ήξερα, μόνο την Μαρία δεν ήξερα. Αλλά ο Φασουλής παραείναι. Το έχουν πάρει πολύ σοβαρά κι είναι ένα ευχάριστο πρόγραμμα."

Στον καναπέ του Καλύτερα Δε Γίνεται κάθισε ο Χρήστος Χολίδης και μίλησε για την εμπειρία του στο J2US με την Παρθένα Χοροζίδου ενώ έριξε και τα καρφιά του για την αυστηρή κριτική που γίνεται στο σόου από τον Σταμάτη Φασουλή.

Ο τραγουδιστής ανέφερε: «Άδικη θα θεωρούνταν η αποχώρησή μας ανάλογα με το πόσο σοβαρά έχεις πάρει το παιχνίδι. Και η κριτική θα έπρεπε να ήταν πιο χαλαρή αλλά ήταν σκληρή. Υποτίθεται ότι είναι φιλανθρωπικό, έχουν έρθει άνθρωποι από διάφορους χώρους, επαγγελματίες και θα έπρεπε να είναι ένα χαρούμενο πράγμα. Τώρα όλη αυτή η πίεση, βγήκα δεν βγήκα ή και οι μηνύσεις, δεν το καταλαβαίνω. Εγώ τα πράγματα προσπαθώ να τα παίρνω θετικά στην ζωή.

Ο κύριος Φασουλής ήταν αυστηρός με τις κριτικές, που δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Τα άλλα τα κορίτσια τα ήξερα, μόνο την Μαρία δεν ήξερα. Αλλά ο Φασουλής παραείναι. Το έχουν πάρει πολύ σοβαρά κι είναι ένα ευχάριστο πρόγραμμα. Λίγο χαλαρά παιδιά, δεν σώζουμε ζωές εδώ πέρα, λέμε τραγούδια. Σφίγγεται το στομάχι μας με ειδήσεις που ακούμε, τώρα να σφίγγεται και με ένα τηλεοπτικό σόου με τραγούδι. Δηλαδή εγώ έλεγα αμάν τι θα γίνει τώρα. Πρέπει στην τηλεόραση αν βλέπουμε ευχάριστα πράγματα γιατί αυτό θέλει ο κόσμος αλλά κι εγώ σαν θεατής.»