Ο Κυριάκος Κυανός σε δημόσια καταγγελία: «Είναι εγκληματικό, δεν καταλαβαίνω πως το κάνουν»

Κυριάκος Κυανός

"Για μένα είναι τρομερό" εξομολογήθηκε ο Κυριάκος Κυανός.

Στο πλατό της νέας εκπομπής του OPEN, «Επί τόπου» βρέθηκε ο Κυριάκος Κυανός μαζί με την σύζυγο του το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να αναφερθεί από καρδιάς στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες μιας και δεν μπορεί να βρει το φάρμακο που χρειάζεται για τον διαβήτη μιας και πολλοί είναι εκείνοι που το… πρόλαβαν προκειμένου να αδυνατίσουν!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Κυανός σημείωσε χαρακτηριστικά πω2ς στην αγορά υπάρχει μια τρελή αστάθεια για να βρει ο διαβητικός το φάρμακο του και είναι πολύ σπουδαίο για εμάς να έχουμε το φάρμακο μας. Είναι έγκλημα, αυτοί που πηγαίνουν και έχουν τη δύναμη να παίρνουν έτσι το φάρμακο και να αδειάζουν από τα φαρμακεία κάτι που εμείς λόγω διαβήτη και ασθένειας το έχουμε ανάγκη».

«Από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα βρήκα μόνο μια θεραπεία, με τέσσερις δόσεις, ενώ θα έπρεπε να έχω τέσσερις δόσεις τον μήνα, δηλαδή μία την εβδομάδα. Γυρνάω σαν τρελός παντού και βάζω όποιον έχω για να μου βρει. Και αυτό έτυχε ένας φίλος που έχει φαρμακείο να πάει και να βρει στις αποθήκες από έναν γνωστό που είχε».

«Τρομερό είναι ότι η αγορά δεν ήξερε πως αυτό το πράγμα θα έχει τέτοια απότομη ζήτηση. Ξέρει πως έχει τόσους ασθενείς, που ζητάνε τόσα φάρμακα οπότε προφανώς ξέρουν οι αποθήκες πόσα φάρμακα χρειαζόμαστε. Ξαφνικά όμως όταν ζητάνε τα διπλάσια, εμείς δεν μπορούμε να βρούμε το φάρμακο μας! Για μένα είναι τρομερό, εγκληματικό και δεν καταλαβαίνω πως το κάνουν» εξήγησε, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά, ο Κυριάκος Κυανός στη νέα εκπομπή του Νάσου Γουμενίδη στο OPEN.