Ο Κωστής Μαραβέγιας σε τρυφερή εξομολόγηση – «Με την Τόνια Σωτηροπούλου νιώθουμε οικογένεια»

Κωστής Μαραβέγιας

Όσα εξομολογήθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένος ο Κωστής Μαραβέγιας προκειμένου να συναντήσει τον Νίκο Χατζηνικολάου, τη νύχτα του Σαββάτου, στον ΑΝΤ1. Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην καλλονή σύντροφο του, Τόνια Σωτηροπούλου.

Η ηθοποιός μίλησε μάλιστα σε ζωνταντή σύνδεση, μέσω skype, στην εκπομπή με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνον. «Τον θαυμάζω πάρα πολύ τον Κωστή γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος και δεν μιλώ μόνο καλλιτεχνικά» τόνισε, μέσα σε όλα, η Τόνια Σωτηροπούλου. «Είναι ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται οτιδήποτε σκοτεινό, ήρεμο ή χαρούμενο μόνος του. Όταν κάτι τον θλίβει πολύ, κλείνεται στον δικό του κόσμο και με κάποιον τρόπο κάνει τη δική του θεραπεία».

Με πολλή μεγάλη μου χαρά λέω το για πάντα για τον Κωστή. Αισθάνομαι ότι είναι πολλά πράγματα για μένα. Δεν είναι μόνο ο σύντροφος μου. Είναι ο άνθρωπος που έχω επιλέξει και με έχει επιλέξει, είναι ο καλύτερος μου φίλος και ένας άνθρωπος που αγαπώ ίσως από οποιονδήποτε άλλον» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, η γοητευτική ηθοποιός.

Με τη σειρά του, ο Κωστής Μαραβέγιας σημείωσε με χαμόγελο πως «η σχέση εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο. Το για πάντα είναι ζητούμενο. Και όχι μόνο στη σχέση με την Τόνια, αλλά στη σχέση με τους φίλους μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Είναι βαθιά φιλοσοφικό τι σημαίνει αυτό και νομίζω πως η πανδημία με έναν τρόπο αυτό το για πάντα το κατακερμάτισε. Καταλάβαμε τη φθαρτότητα, την ευαλωτότητα χωρίς όμως να φοβόμαστε την θνητότητα γιατί αυτή πάντα μπαίνει κάτω από το τραπέζι».

«Εδώ μας έφερε πιο κοντά και ανακαλύψαμε και με την σύντροφο μου και με τους φίλους μας το εδώ και τώρα. Το οποίο κάπως το είχαμε παραμελήσει. Σκεφτόμασταν τι είχε γίνει και τι θα γίνει» πρόσθεσε ο τραγουδιστής. «Με την Τόνια νιώθουμε ασφαλώς οικογένεια. Πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο».

«Είναι μια μεγάλη δοκιμασία για ένα ζευγάρι το 24 ώρες, 7 ημέρες συγκατοίκηση. Για καλή μας τύχη, μάλλον επειδή είμαστε δυο ταυράκια που τα βρίσκουν γενικά, πιο πολύ μας έδεσε αυτό που περάσαμε παρά μας δημιούργησε δονήσεις. Μας δημιούργησε θετικές δονήσεις, μια χαρά ανακάλυψης και μοιραστήκαμε πιο πολύ χρόνο απ’ ότι πριν».

Ο παρουσιαστής του Ενώπιος Ενωπίω επέμεινε με χαμόγελο για το εάν θα φθάσει στην εκκλησία το ερωτευμένο ζευγάρι δίχως να λάβει, ωστόσο, σαφή απόκριση.