Ο Κωστής Μαραβέγιας «πρόδωσε» την πιο ντροπιαστική του στιγμή στο Ηρώδειο

Κωστής Μαραβέγιας

"Είναι η πιο αμήχανη στιγμή της ζωής μου σε δημόσιο χώρο. Αισθάνθηκα καταραμένος που έγραψα αυτό το τραγούδι και έγινε ringtone" παραδέχθηκε ο Κωστήρς Μαραβέγιας.

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο Κωστής Μαραβέγιας στον Youtuber Fipster, απόσπασμα της οποίας αναμεταδόθηκε στην πρωινή εκπομπή του STAR. Σε αυτό, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην πιο… ντροπιαστική στιγμή που έχει ζήσει μέχρι σήμερα και δη στο Ηρώδειο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωστής Μαραβέγιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι στο Ηρώδειο, γεμάτο το Ηρώδειο, παίζει μια τραγωδία που δεν θυμάμαι ποια ήταν. Δεν θυμάμαι καθόλου, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη πάντως πρωταγωνιστεί. Είναι η κορύφωση του δράματος, δεν πέφτει καρφίτσα στο Ηρώδειο και ακούγεται ένα σπαρακτικό κλάμα από την Καρυοφυλλιά».

«Δεν έχει μουσική σε εκείνο το σημείο και υπάρχει απόλυτη σιγή. Ακούγεται τρεις κερκίδες μακριά μου, «που να βρω μια να σου μοιάζει»! Και δεν βρίσκει το κινητό να το πάψει! Αισθάνομαι τους διπλανούς να με κοιτάνε» πρόσθεσε άκρως παραστατικά ο καλλιτέχνης. «Γιατί; Γιατί κοιτάτε εμένα; Είναι η πιο αμήχανη στιγμή της ζωής μου σε δημόσιο χώρο. Αισθάνθηκα καταραμένος που έγραψα αυτό το τραγούδι και έγινε ringtone».

Επική, σε κάθε περίπτωση, στιγμή για τον Κωστή Μαραβέγια στο Ηρώδειο!