Ο Κώστας Τσουρός «παγώνει» την Ελεονώρα Μελέτη για την Φλορίντα Πετρουτσέλι

Κώστας Τσουρός

Σε μια απολαυστική φάρσα βρέθηκε ο Κώστας Τσουρός στο Night Out!

Καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε ο Κώστας Τσουρός, τη νύχτα της Πέμπτης, στην εκπομπή «Night Out» στο MEGA. Μεταξύ άλλων, όμως, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής κλήθηκε να κάνει μια «φάρσα» στη συνεργάτιδα του Ελεονώρα Μελέτη σχετικά με ένα έτερο μέλος του MEGA Καλημέρα, την Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Ειδικότερα, ο Κώστας Τσουρός έπρεπε να πάρει απρόσμενα τηλέφωνο την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής και να της ζητήσει να… αλλάξει θέση καθώς δεν μπορεί να βρίσκεται πλάι στην Ιταλίδα δημοσιογράφο.

«Ελεονώρα, έχω ένα θέμα που πρέπει να συζητήσουμε. Να, ρε παιδί μου, ξέρεις τι; Νομίζω απλά ότι δεν μπορώ να κάθομαι άλλο πλάι στην Φλορίντα. Δεν μπορώ, δεν περνάω καλά με την Φλορίντα. Δεν σταματάει όλη την ώρα να μιλάει. Δεν μπορώ και επειδή καταλαβαίνω και τη δική σου θέση, που δεν μπορείς να παρεμβαίνεις, είμαι ανάμεσα σας και δεν μπορώ αυτά τα βλέμματα μεταξύ σας συνέχεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός με την Ελεονώρα Μελέτη να «παγώνει» στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και να απαντάει με ένα ωραιότατο ΜΠΙΠ.

Μια απολαυστική, σε κάθε περίπτωση, στιγμή στο Night Out του Μεγάλου Καναλιού…