Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες, σε μια συνέντευξη που δεν έπαιξε ποτέ

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

Τι έλεγε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μερικούς μήνες πριν φύγει από τη ζωή;

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Μερικούς μήνες νωρίτερα, τον Οκτώβριο του 2020, τίποτα δεν προμήνυε το τέλος που πλησίαζε.

Το περασμένο φθινόπωρο, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είχε δώσει συνέντευξη στη Σοφία Μανουσακίδου, αλλά δεν προβλήθηκε ποτέ. Σήμερα, η συνέντευξη έπαιξε για πρώτη φορά στην εκπομπή Καλοκαίρι #not. Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως του είχε γίνει πρόταση να παίξει στις Άγριες Μέλισσες, αλλά η συνεργασία δεν προχώρησε.

«Συζητούσα για έναν πολύ σπουδαίο ρόλο σε τηλεοπτική σειρά, ο οποίος παίχτηκε από άλλον συνάδελφο και είναι επιτυχία αυτή τη στιγμή. Είχε γίνει πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες.

Τα realities είναι μια πονεμένη ιστορία, δεν τα βλέπω καθόλου, είμαι αντίθετος που υπάρχουν. Το Bachelor και το Big Brother δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν. Μας υποβαθμίζει όλους, και την τηλεόραση και εμάς τους ίδιους. Την κοινωνία μας, τους τηλεθεατές και αυτούς που συμμετέχουν ακόμα πιο πολύ.

Ζωγραφίζω με πολλή αγάπη, αλλά δεν έχω κάνει κάποια έκθεση. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου επαγγελματία ζωγράφο, αλλά θεωρώ ότι είμαι ένας καλός ζωγράφος. Ως ηθοποιός που ζωγραφίζει θα μπορούσα να κάνω κάποια στιγμή μια έκθεση, να υπάρξει ένα δείγμα της δουλειάς μου», δήλωνε πριν από 10 μήνες ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.