Ο Κώστας Σόμμερ συγκλόνισε με την περιγραφή: «Πάει τέλειωσε, πρέπει να το βγάλουμε»

Κώστας Σόμμερ

"Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ξύπνησα την επόμενη μέρα και είπα τέλος, πάμε παρακάτω", εξομολογείται η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι δυο τρισευτυχισμένοι γονείς με το μωράκι τους να είναι μόλις 50 ημερών. Οι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένοι στο Πρωινό και αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων και στην δύσκολη περίοδο, όταν η Βαλεντίνη είχε αποβάλει.

«Πήγαμε για μια εξέταση και μας είπε ο γιατρός: Ξέρετε, υπάρχει πρόβλημα. Κι εμείς στην αρχή λέγαμε: Ωραία, εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε, ούτε καν μας περνούσε από το μυαλό. Θυμάμαι τι δυσκολία είχε ο γιατρός να μου μεταφέρει αυτά που ήθελε να μου πει. Όταν το κατάλαβα, εκείνη ακόμα με ρώταγε: Δηλαδή, τι θα κάνουμε; Πάει τελείωσε της λέω. Δηλαδή, μου λέει, πρέπει να κάνω κάποια αγωγή; Ποια αγωγή παιδί μου, πρέπει να το βγάλουμε της είπα», περιέγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σόμμερ.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ξύπνησα την επόμενη μέρα και είπα τέλος, πάμε παρακάτω», εξομολογήθηκε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.