Ο Κώστας Παπαδόπουλος απαντά για το βίντεο που τον δείχνει να τρώει κοτόπουλο με ρύζι στο Survivor

Κώστας Παπαδόπουλος

"Αυτό που έχει βγει, έχει βγει από κάποιον κακό μέσα από την παραγωγή που ζηλεύει και μάλλον δεν μπόρεσε να μπει στο All Star" σημείωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος απάντησε στοOpen Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου για το βιντεάκι που κυκλοφόρησε και δείχνει τον ίδιο κι άλλους παίκτες του Survivor να τρώνε κοτόπουλο με ρύζι.

«Αυτό που έχει βγει, έχει βγει από κάποιον κακό μέσα από την παραγωγή που ζηλεύει και μάλλον δεν μπόρεσε να μπει στο All Star. Αυτή είναι η άποψή μου, για αυτό και το έβγαλε. Αυτό είναι κάτι σαν έπαθλο, ένα μικρό έπαθλο πριν μπούμε στο συμβούλιο γιατί είχαμε παίξει πολλά αγωνίσματα, αλλά δεν είναι στην αρχή. Είναι στους 4,5 μήνες, 10 μέρες πριν αποχωρήσω για να καταλάβεις. Όταν η παραγωγή κρίνει χρήσιμο, τότε μας επιβραβεύει» ανέφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Νάτο το παράδειγμα. Ο Γκότησης κι ο Πιλίδης ήταν για Γαλάτσι κι η παραγωγή τους έδιωξε επειδή δεν τήρησαν τους κανόνες. Τους κανόνες τους βάζει η παραγωγή κι όταν είναι να φάνε κάποιοι παίκτες, το κρίνει η παραγωγή. Έχουμε δει τέσσερις τιμωρίες για παίκτες που ήταν για Γαλάτσι μαζί με την Ασημίνα και την Δαλάκα» πρόσθεσε.