Ο Κώστας Μαρτάκης αποκαλύπτει: «Έφυγα πριν σταματήσουν τα Καλημερούδια, γιατί ήθελα να ασκήσω πίεση στο MEGA»

Κώστας Μαρτάκης

Ο Κώστας Μαρτάκης έφερε στο μυαλό του το πρωινό του ΜEGA μιλώντας για τον λόγο που τον έκανε να φύγει νωρίτερα από την ολοκλήρωση της εκπομπής.

Η πρωινή εκπομπή του MEGA «Καλημερούδια» είχε ρίξει πρόωρη αυλαία τον Απρίλη του 2016 λόγω των οικονομικών προβλημάτων του καναλιού. Λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουν συνολικά οι συντελεστές του και η παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Κώστας Μαρτάκης που άνηκε σε αυτούς είχε ήδη αποχωρήσει από την εκπομπή. Καλεσμένος στο «Καλοκαίρι μαζί στις 1ο», ο Κώστας Μαρτάκης ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση…

«Έφυγα νωρίτερα γιατί ήθελα να ασκήσω πίεση στο MEGA. Στους ανθρώπους που κάνουν τα κανονίσματα… Γιατί ήταν πάρα πολύς κόσμος απλήρωτος. Τους είπα ότι εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί έχουμε κάνει μια συμφωνία, δεν τηρείται η συμφωνία, εδώ ο κόσμος που έχει και μεγαλύτερες ανάγκες από εμένα, γιατί εγώ έχω κι άλλο επάγγελμα, που ζω από το άλλο επάγγελμα, αλλά ο κόσμος που είναι εδώ πέρα, είναι απλήρωτοι και θεωρώ ότι είναι λάθος και αν μπορώ να σας δημιουργήσω ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή, θα το κάνω. Το έκανα γιατί το ένιωσα. Το έκανα και λίγο εκ του ασφαλούς, επειδή έχω μια άλλη δουλειά, μια άλλη ιδιότητα. Σίγουρα υπήρχαν και προβλήματα στο MEGA δεν έφταιγαν και αυτοί οι άνθρωποι 100%, αυτοί που μας μιλούσαν και είχαμε τις διαμάχες μας τότε όλη η ομάδα του πρωινού, οι ιθύνοντες, που διαχειρίζονταν τα οικονομικά… εγώ προσπάθησα. Προσπάθησα για τον κόσμο που δουλέψαμε 7 μήνες. Μέχρι ένα σημείο πληρωνόμασταν δύσκολα, αλλά ο κόσμος πίσω από τις κάμερες είχε πιο πολύ καιρό να πληρωθεί από ότι εγώ. Όταν το συνειδητοποίησα αυτό, δεν μου άρεσε καθόλου. Είναι θέμα δικαιοσύνης. Ειδικά στις μέρες μας για αυτό που κάνεις πρέπει να αμείβεσαι. Και το ξέρετε κι εσείς ότι είναι συλλογικό το αποτέλεσμα για μια εκπομπή», είπε ο Κώστας Μαρτάκης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!