Ο Κώστας Καραφώτης γυρνά τον χρόνο και μετανιώνει που δεν ήταν περισσότερο ο εαυτός του

Κώστας Καραφώτης

Όσα είπε ο τραγουδιστής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου...

Στο πλατό του The 2night συνάντησε, το βράδυ της Τετάρτης, ο Κώστας Καραφώτης τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γοητευτικός τραγουδιστής μίλησε, μέσα σε όλα, για τη συμμετοχή στο J2US ενώ «πρόδωσε» με χαμόγελο πως θα ήθελε να απολαύσει περισσότερο την μεγάλη επιτυχία που βίωσε πριν 16 χρόνια με την συμμετοχή στο «Fame Story».

Ειδικότερα, ο Κώστας Καραφώτης δήλωσε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 πως «δεν μπορώ να πω πως δεν θα έκανα κάποιο συγκεκριμένο συμβάν, αλλά θα το απολάμβανα περισσότερο και θα ήμουν περισσότερο ο εαυτός μου».

«Ειδικά τα πρώτα χρόνια, τα πρώτα 5 χρόνια, ακριβώς μετά το παιχνίδι που άρχισε να με μαθαίνει ο κόσμος» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής. «Πολλές φορές πιστεύει ο κόσμος ότι, το να πάει και να πει κάτι στον άλλον, είναι είτε θα παρεξηγηθεί είτε θα φανεί προσβλητικό αλλά θα ήθελα, όλα αυτά τα χρόνια, να μου λένε πιο πολλές φορές την αλήθεια και όχι τι να κάνω».

Παράλληλα, ο τραγουδιστής θυμήθηκε την πιο αυθόρμητη αντίδραση που έχει λάβει από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε live εμφάνιση του πριν από αρκετά χρόνια.

Μια συνέντευξη – αναδρομή στο παρελθόν για τον Κώστα Καραφώτη…