Ο Κώστας Φραγκολιάς απαντά για Μελέτη – Τσιμτσιλή: «Ο κόσμος έχει πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί»

Κώστας Φραγκολιάς

"Είναι δικαίωμα της Ελεονώρας Μελέτη για το τι πιστεύει ή όχι. Γίνεται συζήτηση χωρίς λόγο", δηλώνει ο Κώστας Φραγκολιάς.

Για το ζήτημα που προέκυψε ανάμεσα στις εκπομπές της Ελεονώρας Μελέτη και της Σταματίνας Τσιμτσιλή ρωτήθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς. Το γνωστό μοντέλο συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών κατά την αποχώρησή του από τα στούντιο του Alpha.

«Γίνεται συζήτηση χωρίς λόγο. Γιατί δεν ρωτάτε αυτούς που τα λένε και ρωτάτε εμάς; Εμένα δεν με πειράζει. Πράγματα που λες εσύ ή έχεις μία δική σου κοσμοθεωρία μπορεί ο άλλος να τα αποδεχθεί, σε άλλους να αρέσει και σε άλλους όχι. Τι να κάνουμε τώρα;», απαντά ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Κανείς δεν δίνει βάση σε τέτοια πράγματα», τονίζει.

«Εγώ συμφωνώ μαζί του. Νιώθει το παιδί έτοιμο, θέλει να τα κάνει, ας τα κάνει. Και θα τον κρίνουν οι διευθυντές, ο κόσμος», σχολιάζει ο Κώστας Φραγκολιάς για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα.

«Είναι δικαίωμα της Ελεονώρας Μελέτη για το τι πιστεύει ή όχι. Καθένας έχει την άποψή του και αυτό είναι και δημοκρατία. Ο κόσμος έχει πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί», επισημαίνει στη συνέχεια.

Τέλος, ο Κώστας Φραγκολιάς, σε ερώτηση για την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor All Star, κατέκρινε τη στάση του Κωνσταντίνου Βασάλου απέναντι στον Στέλιο Χανταμπάκη, σημειώνοντας πως ο τελευταίος δέχθηκε άδικη επίθεση στο reality επιβίωσης το 2017.