Ο Κώστας Δόξας απαντά στις φήμες που τον ήθελαν να έχει χωρίσει με τη σύζυγο του!

Κώστας Δόξας

«Δεν ξέρω αν είμαι καλός μπαμπάς.»

Συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη έδωσε ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τη γνωριμία με τη γυναίκα τις ζωής του αλλά και για τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει. Πως προέκυψαν αυτές οι φήμες;

«Με τη Μαρία έχουμε μια πάρα πολύ ωραία φιλία. Όλο το υπόλοιπο είναι το ζευγαρίστικο. Ότι με τον άνθρωπο σου που οφείλεις πρώτα από όλα να είσαι φίλος, είσαι και ζευγάρι και κάνεις και τα άλλα. Δεν είχα χωρίσει. Η Μαρία αναγκαστικά ήταν πάνω στους γονείς της, διότι εγώ τον Αύγουστο για 40-45 μέρες δεν ήμουν σπίτι. Είχα εμφανίσεις παντού. Σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο, στην Γερμανία, πήγα Αμερική. Καταλαβαίνεις ότι ήμασταν στο Skype, αλλά δεν χωρίσαμε ποτέ», εξήγησε ο Κώστας Δόξας.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν ξέρω αν είμαι καλός μπαμπάς. Είναι ότι πιο ωραίο υπάρχει. Πριν έρθει το παιδί, όταν τελείωνε η δουλειά μου και πήγαινα να κοιμηθώ ξύπναγα μεσημέρια. Τώρα με χαρά μόνος μου, το βιολογικό μου ρολόι με κάνει και ξυπνάω 9.30 -10 και είναι ό,τι πιο ωραίο.

Ήταν θαυμάστρια. Ήρθε στο καμαρίνι και μου συστήθηκε, μου λέει «Γεια σου, με λένε Μαρία, θέλω να γίνουμε φίλοι». Βγήκαμε ραντεβού μετά από περίπου ένα μήνα», ανέφερε ο τραγουδιστής στη συνέντευξή του.

Όταν η Σάσα Σταμάτη τον ρώτησε για το αν θα ξαναβρισκόταν σε πάνελ όπως στο Πρωινό, ο Κώστας Δόξας ήταν κατηγορηματικός:«Δεν έχω κάνει πάνελ στην ουσία. Ήσουν μάρτυρας σε αυτό. Αρνιόμουν πεισματικά να απασχολήσω το μικρόφωνο μου. Δεν πήγα για πάνελ. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω πράγματα που εγώ θεωρώ ότι δεν έχουν ουσία.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!