Ο Κώστας Αρζόγλου απαντά στον Νίκο Αποστολόπουλο: «Δε δικαιούται να έχει γνώμη, γιατί δεν έχει γνώση»

Αρζόγλου Αποστολόπουλος

"Η Χαρούλα τώρα αποδεικνύει ότι έχει και υποκριτικό ταλέντο. Η Χαρούλα είναι μία πραγματική σταρ", δηλώνει ο Κώστας Αρζόγλου.

Τη δική του απάντηση στον Νίκο Αποστολόπουλο και τα σχόλιά του προς το πρόσωπο της Χαρούλας Αλεξίου δίνει ο Κώστας Αρζόγλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Breakfast@Star.

«Δεν αξίζουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί στη Χαρούλα Αλεξίου και κυρίως όταν προέρχονται από έναν άνθρωπο χωρίς γνώση. Επομένως, εφόσον δεν έχει γνώση, δε δικαιούται να έχει γνώμη», αναφέρει ο Κώστας Αρζόγλου.

«Η Χαρούλα τώρα αποδεικνύει ότι έχει και υποκριτικό ταλέντο. Άλλωστε από εκεί ξεκίνησε, από μία δραματική σχολή. Εδώ βλέπω άλλους να παίζουν και γελάω, γιατί είναι φερμένοι από το πουθενά. Τα ριάλιτι είναι που παράγουν πλέον star.

Δεν παράγεται κάποια Βουγιουκλάκη ή Καρέζη. Παράγονται από διάφορες κοπελιές που είναι σε παιχνίδια επιβίωσης ή σε πασαρέλες. Έχουμε μάθει πια μέχρι και με ποιον νταραβερίζονται. Η Χαρούλα είναι μία πραγματική σταρ», δηλώνει χαρακτηριστικά ο σπουδαίος ηθοποιός.

Το θέμα συζήτησε στη συνέχεια η παρέα του Breakfast@Star.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να χάσει κάποιος τη λάμψη του υποδυόμενος έναν ρόλο. Το θεωρεί υποδεέστερο δηλαδή;», παρατηρεί η Ελένη Χατζίδου.

«Διαφωνώ κάθετα εγώ προσωπικά. Το πόσο εύπλαστος μπορεί να γίνει κάποιος, αυτό τον κάνει star. Εμένα μου αρέσει που πολλοί αστέρες έχουν έρθει πιο κοντά στον κόσμο και δεν φοβούνται να τσαλακωθούν», σχολιάζει από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.