«Ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι η καλή κυρία που αγαπάει τα παιδάκια από το Καφέ της Χαράς»!

Μαρία Κανελλοπούλου

«Έχω μείνει απλήρωτη από το σήριαλ Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, γιατί κόπηκε!»

H Μαρία Κανελλοπούλου βρέθηκε στο στούντιο του ΑΡΤ 90,6 FM και μίλησε με τον Λάζο Μαντικό για πολλά.

Με ποιο ρόλο ο κόσμος την έχει ταυτίσει περισσότερο; «Πιστεύω με το Καφέ της χαράς. Ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι η καλή κυρία που αγαπάει τα παιδάκια από το «Καφέ της Χαράς» όταν εκνευρίζομαι και τσακώνομαι δεν το πιστεύουν! Στη ζωή μου είμαι πολύ εκρηκτικός άνθρωπος!»

Μαρία Κανελλοπουλου

Περιστατικό που της έχει συμβεί στο δρόμο με θαυμαστή της: «Ένα αστείο που μου συμβαίνει συχνά είναι ότι έρχονται γυναίκες στο δρόμο και μου ζητούν συνταγές μαγειρικής λόγο του ρόλου μου στο «Καφέ της Χαράς». Εγώ στην πραγματική ζωή μου δεν ξέρω να βράζω ούτε αυγό! (Γέλια) Δεν μου αρέσει καθόλου η μαγειρική, δεν το έχω καθόλου. Αντίθετα μου αρέσει να μου κάνουν το τραπέζι. Οι φίλες μου μαγειρεύουν πολύ καλά και μου μαγειρεύει η αδερφή μου η Βασούλα, μου φέρνει τάπερ και τα βάζω στο ψυγείο!»

 

[dfp_ads id=236982]

Βγάζει χρήματα από τις επαναλήψεις; «Υπάρχει ο φορέας μας ο Διόνυσος που εισπράττει τα δικαιώματα μας και μας τα δίνει. Έχω φίλους μου που βγάζουν πολλά περισσότερα από εμένα. Αλλά πλέον τα λεφτά έχουν λιγοστέψει. Το MEGA έχει σταματήσει να πληρώνει ενώ παίζει επαναλήψεις μας! Που επικαλείται την ελευθερία και το συμφέρον των εργαζόμενων κλπ είναι ανοιχτό χρωστώντας στους εργαζόμενους του και παίζοντας επαναλήψεις λέγοντας «με την άδεια σας». Με καθόλου την άδεια μου. Με κανενός την άδεια, αυθαίρετα! Με τον δικό μας κόπο, πληρώνεται διαφήμιση με τον δικό μας κόπο! Και έχει και εργαζόμενους εκεί πάρα πολλούς μήνες.

Κάποιοι άνθρωποι κέρδισαν πάρα πολλά χρήματα και κάποιοι χάνουν τις δουλειές τους και τώρα πεινάνε. Δεν μπορεί συνάδελφοι μου να έχουν παραδώσει την δουλειά τους και το MEGA να τους φέρεται με τέτοιο τρόπο. Δεν είναι εύκολο να γυρνάς ένα σήριαλ, μέσα στο κρύο και τις διάφορες συνθήκες. Όταν η φίλη μου Ρένια Λουιζίδου στα Κιούρκα ήταν μέσα στο κρύο σε ένα σπίτι ακατοίκητο για τα γυρίσματα. Δεν γίνεται λοιπόν να παραδίδεις τη δουλειά σου, να παίζεται στο κανάλι και να εισπράττει διαφημιστική πίτα και να μένεις απλήρωτος εσύ.

Έχω μείνει απλήρωτη από το σήριαλ Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή γιατί κόπηκε!»