«Ο κόσμος αρνήθηκε να με δει σχεδόν με απαξιωτική αδιαφορία, δεν ξέρω αν μπορώ να το ξεπεράσω»

Σταμάτης Φασουλής

«Κάποια στιγμή νόμιζα ότι όλα τελείωσαν, δεν ήθελα να ξαναπαίξω, έτρεμα.»

Ο Σταμάτης Φασουλής πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Συμβολαιογράφος» και εκμυστηρεύεται στον Γιάννη Πουλόπουλο και Στη Φωλιά των Κου Κου πως δεν έχει δει την τηλεοπτική σειρά του 1979 με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο «Δεν το έχω δει το σίριαλ. Και τώρα δεν το είδα γιατί για εμένα ο Διαμαντόπουλος ήταν ένας από τους τρεις λόγους που βγήκα στο θέατρο. Δεν βλέπω πολύ τηλεόραση και ειδικά να κάτσω να δω σίριαλ βαριέμαι πάρα πολύ. Ελληνικό σίριαλ, δεν νομίζω ότι έχω δει κανένα», αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

Απαντώντας στις φήμες που τον ήθελαν να συνεργάζεται του χρόνου με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο ίδιος αποκαλύπτει πως υπάρχει ενδεχόμενο να συνεχιστεί «Ο Συμβολαιογράφος» εφόσον είναι μια παράσταση που έχει αγκαλιάσει ο κόσμος και εκμυστηρεύεται πως δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο κόσμος του γύρισε την πλάτη την προπέρσινη χρονιά στην παράσταση «Ο Μπαμπάς».

«Δεν ισχύουν οι φήμες συνεργασίας με τον Λαζόπουλο. Αν πάει καλά αυτό που κάνω, που πάει καλά, μπορεί να το συνεχίσω και του χρόνου. Μου είχε κοστίσει ότι δεν πήγε καλά το προπέρσινο. Όχι δεν πήγε καλά γιατί δεν είχε εισιτήρια, δεν με ενδιαφέρουν τα εισιτήρια. Αισθάνεσαι ότι αυτό που κάνεις δεν αφορά τον κόσμο. Ότι ο κόσμος σου γυρίζει την πλάτη και αυτό δεν είναι ωραίο. Αυτό σε μαραζώνει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή νόμιζα ότι όλα τελείωσαν, δεν ήθελα να ξαναπαίξω, έτρεμα. Πρέπει να σου πω ότι όταν γεμίσαμε την πρώτη μέρα, μου φάνηκε πολύ παράξενο. Νόμιζα ότι θα μου γύριζαν όλοι την πλάτη. Δεν ξέρω γιατί, μη ρωτήσεις γιατί. Ήταν αυτός ο χρόνος με το «Ο μπαμπάς», που ενώ ήξερα ότι είναι καλή παράσταση, ότι είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει, ο κόσμος αρνήθηκε να με δει σχεδόν με απαξιωτική αδιαφορία. Αυτό με πείραξε πάρα πολύ. Είναι από τα πράγματα που δεν ξέρω αν μπορώ να ξεπεράσω», ανέφερε συγκεκριμένα ο Σταμάτης Φασουλής.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!