Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά για το όνομα της μητέρας του

Κωνσταντίνος Καζάκος

"Τόσα χρόνια μετά να βγεις και να πεις αυτό το πράγμα..."

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε, το πρωί της Παρασκευής, ο Κωνσταντίνος Καζάκoς. Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση που έγινε στο διαδίκτυο για την μητέρα του, Τζένη Καρέζη ενώ σκέφτεται να κινηθεί νομικά προς τη δικαίωση του ονόματος της.

«Είναι πολύ άσχημο. Το βρίσκω χυδαίο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος για όσα γράφτηκαν σε προσωπικό λογαριασμό στο Facebook. «Μπορώ να σας πω ότι αυτά δεν στέκουν. Απλά. Ζητάω να κατέβουν αμέσως αυτά. Ελπίζω να γίνει αυτό. Άμα δεν γίνει θα συνεχίσουμε με άλλους τρόπους νομικούς.

«Τόσα χρόνια μετά να βγεις και να πεις αυτό το πράγμα… Ο μόνος λόγος που μπορείς να το κάνεις, είναι για να πάρεις κλικ! Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος. Στον βωμό του κλικ γίνονται διάφορα» συμπλήρωσε ο πρωταγωνιστής από το «Κόκκινο ποτάμι».

«Νομίζω πως δεν έχει γραφτεί ποτέ κάτι κακό για την Τζένη Καρέζη. Ανακρίβειες έχουν γραφτεί στο παρελθόν και άλλες, αλλά αυτό είναι τώρα λίγο ενοχλητικό.

Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός πρόδωσε πως δεν έχει προλάβει να ενημερώσει ακόμα τον πατέρα του, Κώστα Καζάκο σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.