Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για την «Αθήνα» του

Κωνσταντίνος Αργυρός

Μια μοναδική βραδιά γεμάτη τραγούδια, πολλά συναισθήματα και εκπλήξεις έχει ετοιμάσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός για το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαΐου, στις 23.00 μέσω της εκπομπής «Στο σπίτι» που θα προβληθεί στο Mega.

Ανάμεσα στις εκπλήξεις είναι και η παρουσίαση, για πρώτη φορά, του ολοκαίνουριου video clip του ερμηνευτή με τίτλο «Αθήνα μου». Πρόκειται για ένα διαφορετικό κομμάτι, συγκριτικά με αυτά που μας έχει συνηθίσει έως τώρα, με ρετρό στοιχεία. Ήδη τα πρώτα δευτερόλεπτα έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα ανυπομονησίας στο κοινό.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής σχολιάζοντας το νέο του τραγούδι του λέει πως ο καθένας μας έχει μια ιστορία να θυμηθεί για την Αθήνα. Ως κάτοικος της πόλης αυτής, αποτυπώνει την δική του ιστορία στο τραγούδι αυτό, με την βοήθεια του Λευτέρη Κιντάτου, ο οποίος του έχει χαρίσει μερικές από  τις μεγάλες του επιτυχίες.

Πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός πόσταρε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το teaser από το νέο του video clip, γράφοντας δύο λόγια για το πώς «δημιουργήθηκε» το τραγούδι αυτό.

«Ύστερα από σχεδόν 2 μήνες εσωτερικών σκέψεων και αναζητήσεων, αναδρομές σε δημιουργούς που “έχτισαν” την Ελληνική Μουσική και εμείς οι νέοι καλλιτέχνες “βαδίζουμε” και εμπνεόμαστε με δικά μας οράματα, ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσω ένα νέο τραγούδι! H “ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ” γράφτηκε την περίεργη αυτή περίοδο που διανύουμε , καθώς ο φίλος μου Λευτέρης Κιντάτος και εγώ , είχαμε ο καθένας μια δική του ιστορία και μια δυνατή εμπειρία στην πόλη μας. Έτσι λοιπόν ο Λευτέρης τα αποτύπωσε με έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο, μέσα από νότες & λέξεις, πάντα με σεβασμό στην ιστορία της μουσικής και υπερηφάνεια για την πόλη που ζούμε … την “ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ”» αναφέρει στην ανάρτησή του.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 29 Μαίου από την Paniκ records, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας, στις 23.00, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και το βίντεο κλιπ, μέσα από την συχνότητα του Μεγάλου καναλιού.